6,6-tums helskärm: i12pro ger den tittarupplevelse du alltid har velat, med ett enormt 6,6 % skärm-till-kroppsförhållande på en XNUMX-tums skärm. När telefonen är helt slut på ström och startar automatiskt behöver telefonen laddas i mer än tio minuter för att den ska stoppa. Det rekommenderas att ladda när batteriet innehåller mindre än tjugo % laddning.
Ansiktsåtkomst: i12pro stöder även ansiktsigenkänning. När den är aktiverad skannar i12pro ansiktsdrag och låses upp omedelbart. Det har aldrig varit så enkelt eller så roligt att komma åt din telefon.
Potentiell avkastning: den mobila plattformen MTK6889 med fjorton mm processteknologi eftersom unga människor älskar unga människor och ungdomar och andra populära spel.
Stöd för dubbla kort T-kort: dubbla kort med dubbla standby-kort, kortplatsen utan åtskillnad mellan det primära och det anslutna, stödjer planetens femtio primära kommunikationsnätverk.
HD-kamera: Ingenting är viktigare än de sällsynta stunderna med vänner och familj. Med i12pro är det enkelt att ta dessa bilder med 18 megapixel + 48 megapixel djupsensor.

Mest efterfrågade mobiler:

Dela detta