【KVALITETSSÄKRING】: Alla produkter i vår butik är föremål för en strikt kvalitetskontroll. Att ge en 100% tillfredsställelseupplevelse för våra högsta prioriteringar för våra kunder. Vi lovar att strikt genomföra eftermarknadsservicebestämmelserna. Skicka gärna ett meddelande till oss via "kontakta säljare" om produkterna inte uppfyller dina förväntningar, personalen kommer att svara dig inom 24 timmar.
【6.26-tums HD-SKÄRM】 Den här mobiltelefonen är utrustad med en 6.26-tums stor skärm, som ger dig ett bredare synfält i spel och videor, låter dig uppleva ett bredare fält, mer innehåll visas och telefonen stillar det är liten och lätt. Förutom den kraftfulla fyrkärniga processorn, kan jämnheten i nätverkets körhastighet, bildhastighet och bildvisning under surfning vara i största möjliga utsträckning.
【128 GB EXPANDERBAR LAGRING, DUBBEL SIM】 Upp till 128 GB expanderbart lagringsutrymme, stöder samtidig användning av två SIM-kort för data- och telefonsamtal, eller samtidig användning av minneskort för datalagring. Mer innehåll kan laddas ner och visas.
【DUBBLA KAMERA, ANSIKTSGÄNNER】 Högupplösta kamera, främre och bakre 2 miljoner pixlar, levande färger, varje foto är vacker som en tapet, avslöjad på djupet, mer komplett och smidig. Ansiktsigenkänning kan alltid identifieras exakt, vilket ger dig en science fiction-upplevelse.
【IDEAL GÅVA】 Dessa direkttalande smartphones är av utsökt hantverk och många praktiska funktioner, gör vår Android-telefon till en fantastisk present att skicka till dina vänner eller familj. Det mest stabila systemet kommer att ge dig ojämförlig användningserfarenhet. KÖP DEN ENDAST MED DITT FÖRTROENDE.

Det senaste inom telefoner:

(* 1 *)

Dela detta