✶ Touchbyxor med hög precision: Surfplattan med 2.5D touch-processbyxor med snyggt metalliskt läder; 8-tums IPS-skärm, med färgförbättringsalgoritm, förstärker bildens färgeffekt ytterligare och displaydetaljer är plus, de 5 miljoner främre och bakre 8 miljoner högupplösta kamerorna, enkelt ta en underbar stund.
✶ Högtalare: Använda dubbla högtalare för att omvandla ljudet till realistiskt flerkanaligt surroundljud, diskanten är transparent, mellanregistret är korrekt och basen är hemsk, ljudet är högre, ljudkvaliteten är renare, och det ger en Bättre erfarenhet.
✶ Längre batteritid: Surfplattorna har en inbyggd 8800mAh, som kan läsa och se film i upp till 8 timmar. Längre gångtid och standbytid. Tittar på videon, läser och skriver ca 6-8 timmar.
✶ Ultra High Rendering Processor: Surfplattan har en åttakärnig processor med höga frekvenser på 2.0 GHz, och surfplattan byggd med MTK6797-processor för hög rendering, vilket säkerställer låg strömförbrukning och låg värmegenerering.
✶ Nöjdhetsgaranti: Vi har testat produktens komfort och hållbarhet. Du kan njuta av våra produkter helt utan risk. Efter att ha mottagit produkten, om du har några frågor eller oro, vänligen kontakta oss, vi hjälper dig inom 24 timmar!

Andra intressanta smartphones:

Dela detta