(* 2 *)
【RISKFRITT KÖP】 Vi erbjuder en 90-dagars garanti utan anledning för utbyte eller retur om du inte gillar vår telefon eller har några frågor med vår telefon. Vänligen kontakta oss innan du lämnar negativ feedback, vi kommer att lösa problemet åt dig inom 24 timmar.
【6.26-tumsskärm & ANSIKTS-ID】 Perfekt kroppsförhållande på 19:9 plus 6.26-tums skärm passar den mest bekväma storleken på mänsklig handflata, plus HD-skärm med hög uppdateringsfrekvens och utrustad med den senaste tekniken för ansiktsupplåsning. Det är ditt största alternativ till det här priset och kommer med en vacker kamera, utrustad med en smart väckarklocka som bara vanliga avancerade smartphones har.
【KRAFTFULL PROCESSOR & 128 GB EXPANDERBAR LAGRING】 Vårt smartphonesystem är baserat på den djupgående utvecklingen av Android-systemet, upp till 128 GB expanderbart lagringsutrymme, vilket är mer komplett och smidigt, vilket avsevärt minskar risken för stall, kraschar, krascher. , block osv. Den kraftfulla processorn kommer att förbättra exekveringshastigheten för stora media, fotohastigheten och bildens jämnhet för att bedöma stora spel och multitasking.
【DUBBLA SIM & LÅNG STANDBY】 Vår smartphone stöder dubbel standby dubbel laddning och extra 1950mAh batteri. Det smarta energibesparande chippet gör att vårt batteri räcker i 24 timmar. När du går ut kan du oroa dig för den snabba urladdningen av mobiltelefonens batteri. När du använder vår mobiltelefon kommer det att minska den här typen av problem för dig. 3G (WCDMA850/2100, dubbelfrekvent GSM4-nätverk med dubbel standby, för NanoSIM-nätverk) (inte i
【HD-KAMERA】 De främre kamerorna kommer att visa dina 2 miljoner pixlar högupplösta kameror, färger, och det här fotot är vackert som bakgrund. Vi kan alla ta upp våra mobiltelefoner för att fotografera och spela in det verkliga och levande landskapet när vi går ut och leker, äter middag tillsammans och träffar vänner.

Andra intressanta telefoner:

Dela detta