⌚【1.3-tums TFT-pekskärm i fullfärg】 Den smarta klockan kommer med en 1.3-tums TFT-LCD-skärm som ger ett otroligt färgdjup och ovanlig klarhet. IPS flytande kristallskärm och anpassningsbar bakgrund som erbjuder den bästa visuella upplevelsen. Smart klocka det finns 2 lätta och bekväma silikon TPU85 remmar (svart och rosa), ett guld armband i rostfritt stål, kan uppgraderas enligt dina önskemål.
⌚【Flera bärlägen och IP67 vattentät】Denna smarta klocka innehåller många bärlägen, löpning/cykling/gång, etc. Du kan se sportdata på den smarta klockans skärm eller i appen. Ger dig din dagliga analys och hälsodata som indikerar din största vitalitet. Anslut till Qwatch-appen för att använda GPS-funktionen och visa hela träningsspårkartan.
⌚【Meddelande och användbara verktyg】 När du har kopplat träningsklockan till din smartphone vibrerar den för att informera dig när du får ett samtal, SMS, e-post, meddelande (Fb, Twitter, WhatsApp, Instagram, Linked In, Skype och mycket mer) . mer APP), missa inte några viktiga meddelanden. Vägmätaren har även hjälpmedel som stoppur, väckarklocka, mobil personsökare, fjärrkamera, musikkontroll och väderprognos.
⌚【Övervaka din puls och sömn】 Fitnesstrackern med avancerad sensorteknik övervakar din puls i realtid, vilket du kan övervaka träningens intensitet och frekvens. Automatisk sömnmonitor, spåra din djupa, lätta och klara sömn som hänger på natten och ge en omfattande analys av sömnkvaliteten för att justera dina sömnvanor.
⌚【Multifunktionellt, lätt, långvarigt batteri】 Utrustat med energibesparande batteri kan det användas i XNUMX-XNUMX dagar vid normal användning. Smarttelefonen är kompatibel med mobiltelefoner som kör IOS XNUMX/Android XNUMX och högre, är lätt, skadebeständig, flexibel och lätt att bära. Om du har något kvalitets- eller anställningsproblem, kontakta den nya kundtjänsten så står den alltid till ditt förfogande.

Vad är nytt i Aktivitetsarmband:

Dela detta