Fläktdockan mode integrerad design, arv hantverk bearbetning, cuilian tufft glas integration, naturlig jade form, Zhen uppfinningsrikedom dolda detaljer, HD-skärm, klarhet detaljer, synfältet och levande, smart och smidig beröring från fingertoppen.
AI artificiell intelligens-chip, kraftfull prestanda: vägmätare, smarta chip aritmetiska operationer, oavsett om det är grafik eller datorhastighet på N gånger högre än de allmänna Bluetooth-klockpunkterna, stolt arv av prestanda, för att uppnå effektiv drift.
Batterihopp för att bli av med ångest: daglig sysselsättning, hjärtfrekvens, allmänt öppen, med hjälp av vetenskapen om sömn på natten, i genomsnitt nittio minuters träning i veckan, meddelande om öppna meddelanden, Ljusstark skärm hundratals gånger om dagen, verkliga livet, beroende på anställningsvanor förändras. .
Sömn övervakning av syrehalt: hälsostatus på ett ögonkast, syremättnad är koncentrationen av syre i blodet är en viktig fysiologiska faktorer i andnings-och cirkulationssystemet, blod syre i diagnosen av andningsorganen, sömnrelaterade sjukdomar dröm, av relevans. .
24-timmars pulsdetektering: Stanna i tjugofyra timmars pulsvarning för att ta reda på om du känner pulsavvikelser, din största oro för din hälsa.

Mest köpta smartklocka:

Dela detta