【Aktivitetsspårare med trådlösa hörlurar】 Den senaste Bluetooth 5.0-tekniken och stereosamtal. De trådlösa hörlurarna är utrustade med Bluetooth 5.0-chips, som erbjuder högkvalitativt stereoljud, lågt rumble och låg latens för att spela upp eller skapa videor. Den inbyggda mikrofonen och brusreduceringen stöder både vänster och höger hörlurar när du svarar och lägger på samtal och säkerställer en trevlig samtalsupplevelse.
Multi-Functional Activity Tracker: Som ett smart armband är det fantastiskt, det kan inte bara visa tid, justera ljusstyrka, språk och huvudgränssnitt, utan har också flera sportaktivitetslägen som pulsmätare, aktivitetsmätare, träningsmätare etc. sömn , vägmätare, stoppur, larm, stillasittande påminnelse, aviseringar, etc. Allt för att uppnå ett hälsosamt liv enklare.
Tjugofyra timmars aktivitetsspårning i realtid: Armbandet erbjuder ett flertal sportlägen, inklusive löpning, promenader, cykling, simning, basket, fotboll, hopprep, bergsklättring, etc. Professionell analys av sportdata. Mät den exakta platsen för GPS:en, armbandets skärm visar avståndet, förbrukningen av kalorier och pulsen. Detta gör att du kan uppfatta din tränings- och konsumtionsstatus mer intuitivt.
【Hjärtfrekvens och sömnövervakning】 Med smarta inbyggda optiska sensorer övervakar träningsmätaren din puls i realtid och känner automatiskt av din puls. Den övervakar också effektivt svettkvaliteten och ger en omfattande analys av svettkvaliteten för att upptäcka en hälsosammare smak.
Aviseringsfunktion: När träningsspåraren är ansluten till mobiltelefonen kan du ställa in meddelandeinspelningsfunktionen i appen. När din telefon tar emot ett samtal eller sms (Fb, Twitter, WhatsApp, etc.), vibrerar klockan för att informera dig. Om du arbetar för hårt kommer det att slappna av din vibration för att registrera att du är trött, där det kan hjälpa till att minska trötthet och öka produktiviteten. Du kan vara säker på att vi kommer att välja den mest logistik för dig och den förväntas komma om sju-tio dagar.

Senaste lanseringarna av aktivitetsarmband:

Dela detta