(* 2 *)
Jämfört med POCO X3 NFC förbättrar POCO X3 Pro prestandan med Qualcomm SnapdragonTM mobilplattform 4, den första XNUMXG-flaggskeppsprocessorn XNUMX. Den kraftfulla plattformen låter dig njuta av fartfyllt mobilspel även när du spelar grafikintensiva spel med höga inställningar.
Med förbättrad UFS thirty-one erbjuder enheten snabba läs- och skrivhastigheter, så du behöver inte vänta länge med att ladda filer, spel och applikationer.
Med en uppdateringsfrekvens på 3 Hz och en touch-samplingsfrekvens på 120 Hz erbjuder POCO X240 Pro en skräddarsydd skärm för mobilspel. Med en hög uppdateringsfrekvens på XNUMXHz kommer du att njuta av mjuka rörelser i actionfyllda spel och ligga före konkurrenterna, medan den höga beröringssamplingsfrekvensen på XNUMXHz minskar beröringsfördröjningen.
Skärmsläckare. Större fallprestanda, tål fall upp till 2 m på hårda och ojämna ytor. Förbättrad anti-repprestanda, upp till XNUMX gånger bättre än alternativt aluminiumsilikat.
Surroundljudupplevelse. Hör atmosfären i spelet som om den vore på skärmen. Dubbla högtalare ger kraftfullt ljud i studiokvalitet oavsett om du spelar eller lyssnar på musik. Alltid och under alla omständigheter matad. Med ett 3 XNUMX mAh batteri kan du spela i timmar. Med XNUMXW snabbladdning startar POCO XXNUMX Pro snabbt, vilket säkerställer att den alltid är redo att användas. Låt inte den vaga belastningen hålla dig tillbaka
Alexa handsfree-funktion: Ladda ner Alexa-appen för att använda Alexa handsfree. Lyssna på musik, ring samtal, lyssna på nyheter, öppna applikationer, navigera och mer, helt enkelt genom att använda din röst, när du är på språng. Fråga bara så svarar Alexa direkt.

Den men senaste i telefoner:

Dela detta