1: (Vattentät Sports Assistant) Denna smarta klocka för män och kvinnor är utrustad med en tretton-tums pekskärm, som kan säkerställa allt utseende av mode och anpassa sig till personliga behov. Den har ett brett utbud av funktioner.
2: Spela in data som steg och kaloriförbrukning (påtaglig hälso- och aktivitetsdata. Säkra din sömnkvalitet genom att registrera djup sömn, lätt sömn, sömn och alarmtid.
3: (håll kontakten med klockan) Med denna smarta klocka missar du aldrig ett samtal eller ett meddelande. Om din telefon tar emot ett samtal, SMS eller SNS-meddelande vibrerar den. SNS-aviseringar: Fb, Twitter, Whatsapp, Instagram, Linked In, Skype, etc.
4: (IP67 Waterproof Smart Watch) Med det effektiva bluetooth-chippet är klockans standbytid fyrtio dagar. För normal användning kan batteriet använda smartklockan i mer eller mindre fjorton dagar, och en full laddning tar bara 5 timmar.
Det är en högkvalitativ produkt med en enkel design. Det är en bra present till familj och vänner eller för personligt bruk.

Det men nya i SmartWatch:

Dela detta