Multifunktionellt smart armband, aktivitetsmätare (vägmätare, distans, kalorier), pulsmätare, SMS-avisering, stillasittande påminnelse, väckarklocka, tidsvisning, mobilsökning och andra funktioner. Fler överraskningar och egenheter i appen.
Personlig hälsovård, pulsmätare, sömnanalys, vägmätare och stillasittande larm för att hålla jämna steg med din hälsostatus: anslut helt enkelt din träningsspårningsenhet till din mobil med bluetooth för att kunna fråga var och en av data från din hälsohistorik i applikationen. Det är din bästa hälsoassistent.
Sömnövervakning och stillasittande påminnelse, du kan registrera din sömntid och undersöka din sömnkvalitet. När du är stillasittande kommer denna smarta klocka att påminna dig om bekväm träning.
Anti-förlorad smart klocka, när din telefon eller armband är utanför bluetooth räckvidd (sex m-tio m), kommer enheten att vibrera aviseringen.
Kraftfulla funktioner, sätt i ett SIM-kort som en smart klocka oberoende av telefonen, eller anslut den till en smart telefon via bluetooth och använd den som en bluetooth smart klocka.

Mest efterfrågade smarta klockor:

Dela detta