Sportklocka för män: Denna smarta klocka har en 1.3-tums stor färgskärm, som kan ge bra bildkvalitet, och den känsliga designen av full pekskärmsfunktion ger dig en bättre användarupplevelse. Om du vill övervaka din puls under sömnen och dagliga träningsdata (steg, distans, etc.), med exakt spårning och en enorm klocka, är denna klocka det rätta valet för att hjälpa dig att hålla dig motiverad och frisk.
Pulsövervakning i realtid: Smartklockan använder en optimerad Al-algoritm och högpresterande sensorer, som kan göra en exakt mätning av pulsen dygnet runt i realtid. Spåra din fysiska aktivitetsintensitet i realtid med progressiv pulsmätning, vilket gör din träning mer vetenskaplig och effektiv.
(* 3 *) Den smarta klockan har tio professionella sportlägen (löpning, promenader, promenader, klättring, inomhuslöpning, utomhuscykling, inomhuscykling, inomhuscykling, elliptisk tränare, roddmaskin) och kan spåra flera realtidsdata under hela träning, så att du kan förstå övningens status och göra nödvändiga förbättringar.
Vattentålig upp till 3 ATM: smartare simkontroll. Den smarta klockan har en 3 ATM vattentät funktion och inbyggda högprecisionssensorer, som kan fånga träningsdata som puls, värme etc. samtidigt som inget hjälper dig att simma effektivt.
Tillämpliga modeller och påminnelser om samtal/meddelanden: Denna smartklocka är kompatibel med de flesta Android-telefonmodeller och även iOS (Android fyrtiofyra eller högre, iOS åttio eller högre). Påminnelse om inkommande samtal/meddelande, stöd för påminnelse om inkommande samtal, avvisande av samtal, verifiering av innehåll av SMS, QQ, WeChat, Fb och andra sociala appar och skärm med mobiltelefontempo, missa inte någon viktig information

Andra smarta klockor som kan intressera dig:

Dela detta