Smart sportklocka med pulspåminnelse, XNUMX timmars aktiv puls / pulspåminnelse / anatomisk temperaturdetektering / DIY-ratt, en med sju tums TFT färgpekskärm, justering av ljusstyrkan. All information du behöver veta på en skärm.
Tjugofyra timmars pulsmätning i realtid med larm. Klockan kommer automatiskt att övervaka din puls och du kommer att se data i realtid. Du kan komma åt APPEN för att aktivera pulslarmet. När hjärtslagen är onormal vibrerar den omedelbart och blir klar.
Blodtrycks-/SpO2-övervakning, höj handleden för att se hälsodata, analysera hälsostatus för hjärtfrekvens, blodtryck, blodsyre, etc. Kontrollera data från de senaste dagarna för att veta förändringarna i fysisk hälsa.
Anatomisk temperaturkontroll, termometern i handleden spelar ingen roll vid vilken tid eller var, du kan övervaka den anatomiska temperaturen genom att helt enkelt höja handen och klicka.
Med tjugoen träningslägen, oavsett om det är inomhus eller utomhus, kan T8 spåra din träning i realtid och accepterar inställningen av specifika träningsmål för att hjälpa dig att utveckla effekten av din träning.

Andra aktivitetsarmband av intresse:

Dela detta