【100 % Nöjdhetsgaranti】 Lova 24 % användarnöjdhet. Följaktligen erbjuder vi en nittio dagars garanti utan anledning att flytta eller returnera. Om du har några frågor om köpet är du välkommen att kontakta oss. Andelen är professionell och detaljerad svar inom XNUMX timmar.
【6.72" STOR SKÄRM】 Ansiktsupplåsningssmarttelefonen har en inbyggd 6.72-tums högupplöst skärm, så att du kan uppleva ett bredare synfält och visa mer innehåll i spel och spel. Även om telefonen är lätt i vikt, kan den uppfylla dagliga underhållningsändamål och ha en bredare tittarupplevelse.
【1+8G & 2550MAH】 HD-skärmstelefonen har 1+8G minne och 2550mAh batteri, och skärmen har rundade hörn och vackra kurvor. När du spelar stora spel och multitasking har nätverket, exekveringshastigheten, bildhastigheten och bildflytandet förbättrats. Baserat på den djupgående utvecklingen av Android 6.0-systemet är systemet mer komplett och smidigt.
【ansiktsigenkänning】 6.72 I smartphone har ansiktsupplåsningsfunktion, du kan låsa upp telefonen bara genom att höja huvudet. Dess 5D böjda kant, 5-punkts kapacitiva pekskärm och ergonomiska design gör den bekväm att bära och hålla, vilket ger dig en annorlunda beröringsupplevelse.
【SPELA IN DINA UNDERBARA Ögonblick】Denna 6.72-tums robusta smartphone med vattendroppsskärm har en hållbar kropp med rundade hörn och en vacker kurva. Inbyggd allt-i-ett-maskin, med skönhetskamera och smart väckningsfunktion. Dess kamerafunktion kan spela in ditt oförglömliga liv, upptäcka bra ögonblick, ta vackra selfies och spela in dina vackra ögonblick.

Andra smarta telefoner av intresse:

(* 1 *)

Dela detta