Aktivitetsspårning under hela dagen och GPS-anslutning: registrera aktivitet under hela dagen, inklusive steg, distans, timaktivitet, aktiva minuter, spåra dina rörelser i det perfekta tävlingsläget genom att ansluta din telefon för att få realtidsstatistik som tid och distans .
VATTENTÄT OCH LÅNG BATTERILID: Med vattentät kan du bära en sportklocka medan du tvättar händerna, badar och simmar (inte nedsänkt i havet vattentät); Med den senaste batteritekniken vilket gör att den bara tar ca 1 timme att ladda och den kommer att hålla i sju dagar vid normal användning och ca femton dagar i standby-läge innan kl.
SÖMN OCH PULSFÖVERVAKNING: Övervaka din puls automatiskt tjugofyra timmar om dygnet, sju dagar i veckan med dina träningsmätare. Spåra din sömn på natten, inklusive djup / lätt / vaken sömn
Inbyggd USB-kontakt och kompatibilitet: enkel att ladda, inga kablar eller laddningsbas krävs; IOS nittio eller högre / Android fyrtiofyra eller högre (att endast användas med smartphones, inte kompatibel för dator, Ipad eller surfplatta)
? Vi tillverkar våra produkter noggrant för att säkerställa produktkvalitet. Men om det finns någon otillfredsställande situation, kontakta (gå till Dina beställningar, hitta order-ID i listan och klicka på Kontakta oss). Vi kommer att göra allt vi kan för att lösa ditt problem och ge dig en fantastisk shoppingupplevelse.

Mest köpta smartklockor:

Dela detta