【Olåst 3G Dual SIM-telefon】 Note21U-smarttelefonen stöder 4G Dual SIM Dual Standby, där den tillåter flexibiliteten att byta mellan SIM-kort när som helst. Du kan balansera ditt jobb och privatliv perfekt och även bära en telefon som uppfyller alla dina behov.
【6,3-tumsskärm】 Android 3G-mobiltelefoner är designade med 7,3-tumsskärmar, vilket ger bred visuell njutning. Med en skärmupplösning kan du få en tydligare och mer levande visuell upplevelse.
【32 GB stort minne】 4+32 GB stort minne, stort dubbelkanalsminne, hög kapacitet och hög hastighet. Att lyssna på låtar, jaga drama, ta foton och filma, det är lätt att få till, så att du inte längre oroar dig för någonstans att lägga fantastiskt innehåll.
【16 MP + 25 MP bakre kameror】 Note21U olåst smartphone utrustad för att ta fler bilder med fler färger med hög skärpa och fortsätta spela in i ett underbart liv. Perfekta selfies, högkvalitativa videosamtal och perfekta bilder när som helst, var som helst.
【Prisvärt och klokt val för present】 Vacker och billig Molie Android-telefon, 6.3 Ich helskärmspekskärm, bästa presenten för äldre och barn, kan också användas som en extra mobiltelefon.

Andra mobiltelefoner som kan intressera dig:

Dela detta