✅ Enkel röstaktiverad inspelning: Tryck helt enkelt på knappen à “VOR” (mitten) för att starta röstaktiverad inspelning som spelar in när ljud kan upptäckas och stoppar inspelningen när ljud inte går att upptäcka, vilket säkerställer att minnet används fullt ut. Flytta reglaget till “Av” för att spara inspelningen och stäng av enheten.
✅ 3000GB inbyggd minnestank: Denna miniinspelare för ditt liv med ett inbyggt 500mAh uppladdningsbart batteri som kan spara upp till 6 dagars liv eller 8 timmars kontinuerlig inspelning efter en full laddning. tid för full laddning: XNUMX-XNUMX timmar.
✅ Stark magnet och mångsidig: Den har en stark magnetisk absorption, denna lilla digitala röstinspelare kan anslutas var som helst, denna inspelningsenhet är idealisk för konferenser, möten, intervjuer, föreläsningar, bevisupptagning etc.
✅ Professionell digital röstinspelare - Anslut ljudinspelaren till din dator för att ställa in tiden före inspelning. Få ett high fidelity-grepp och du kommer att kunna spela in ljud så länge som ditt öra kan höra.
✅ Teknisk support: Be om allt du behöver! Vi erbjuder LIVSTID SUPPORT bara för att se till att du gör en smart investering i vår högsta kvalitet och inte spenderar så mycket pengar.

Andra smarta klockor som kan intressera dig:

Dela detta