Hälsosam sömnövervakning - Realtidsövervakning av blodtryck, hjärtfrekvens, blodsyre, EKG, HRV och konditionsspårning Håll ned elektroden, bröstspaken eller bär pulsremmen för att varna 3 typer av EKG. & Armbandet omvandlas automatiskt till sömnkvalitetsövervakning och du kan se data i APP (testdata är endast för referens)
Träningsläge: Den inbyggda gravitationssensorn registrerar data under hela din träning, till exempel: antal steg, kaloriförbrukning, träningsdistans, träningstid, etc., för att hjälpa dig att helt förstå din fysiska situation. , kan du dela din sportdata på chatt och sociala applikationer, och dela ditt liv med din familj och vänner.
Lägg på påminnelsen om inkommande samtal och push-information: armbandet är kopplat till mobiltelefonen, det kommer en vibrationspåminnelse och den visar numret när det kommer ett inkommande samtal, och du kan även lägga på armbandet. Och efter att ha pacat mobilappen kan innehållet som appen trycker läras in på armbandet, och armbandet kommer att vibrera något för att påminna dig.
Lång batteritid och vattentätt fitnessarmband: Det smarta armbandet är utvecklat med en IP67 vattentäthetsklassning och kan sänkas ned i vatten under en kort tid. Du behöver inte ta bort bandet för dagligt bruk, regn, handtvätt och simning. laddningen kan användas i upp till tio dagar, batterikapaciteten är etthundrafemtio mA.
1.14 TFT-skärm och kompatibelt system: Armbandet använder 1.14 TFT högupplöst färgskärm, skärmen är större och tydligare och du kan tydligt se informationsinnehållet, steg, kalorier, distans, distans, blodtryck, puls och annat system krav. Armbandssystemet är kompatibelt med Android och även iOS.

Mest efterlängtade smartklocka:

Dela detta