【Heldagsaktivitetsspårare】: Aktivitetsspårare – Spåra steg, distans och förbrända kalorier. 7 träningslägen, som löpning, simning och cykling, etc., i denna smarta klocka. Den smarta klockan kan registrera träningsdata och sedan spela in för korrekta utvärderingar på APP. På fliken Sport i GloryFit-appen kan användare också njuta av realtidsöverföringen med innehåll av distans, varaktighet och hastighet.
【Hälsoklocka för män och kvinnor】: Smartwatch Skydda din hälsa när du är på språng - HR/SpO2-monitor. Denna smarta klocka använder en lågeffekts 4-LED optisk detektor som ger realtidsdetekteringsdata. (Datan som visas på denna klocka är endast för referens och bör inte användas för medicinska ändamål.)
【Vattentät Fitness Tracker med lång batteritid】: Denna smarta enhet har en IP67 vattentät nivåklassificering som gör att den kan förvaras i svettiga fodral, regelbundna dopp i poolen och även vattentät. Undvik dock platser med höga temperaturer, som varma bad och bastur. Bortsett från det kan det smarta armbandet en enda laddning hålla från 10 till 30 dagar, beroende på din dagliga användning.
【IPS Smart Watch med full pekskärm och anpassningsbart ansikte】 Själva smartklockan innehåller 5 tillgängliga ansikten att välja mellan tillsammans med 30 ansikten till i appen. För att öka det ännu mer kan du till och med anpassa urtavlan och göra din smartklocka ytterligare. Den här smarta bärbara datorn är utrustad med en 1,3 mm redundant IPS-pekskärm och en 22 mm läderrem med snabbkoppling. Nu talar din stil för dig.
【Kompatibilitet och smart assistent】 Smart Watch för iPhone Android 4.4 och senare / iOS 8.2 och senare telefoner, utrustad med populära enheter: alarm, timer, stoppur, kamera, hands up och skärmbelysning, stillasittande påminnelse, väderprognos, musik, etc. , Du kan också ta emot aviseringar om samtal, meddelanden och sociala nätverk direkt på den smarta klockan. (Kan inte svara på eller avbryta samtal.)

Det senaste inom smarta klockor:

Dela detta