Multi-Functional Activity Tracker: Som ett smart armband är det bra, det kan inte bara visa tid, justera ljusstyrka, språk och huvudgränssnitt, utan har också flera sportaktivitetslägen som pulsmätare, aktivitetsmätare, träningsmätare. sömn, vägmätare , stoppur, larm, stillasittande påminnelse, aviseringar, temperaturmätning, etc. Allt för att lättare uppnå ett hälsosamt liv.
XNUMX-timmars aktivitetsspårning i realtid: Armbandet erbjuder en mängd olika sportlägen. Spåra dina steg, förbrända kalorier, tillryggalagda mil och aktiva minuter under dagen. Professionell analys av sportdata. Mät den exakta platsen för GPS:en, armbandets skärm visar avståndet, kaloriförbrukningen och pulsen. Detta gör att du kan uppfatta din tränings- och konsumtionsstatus mer intuitivt.
【Hjärtfrekvensövervakning och sömnövervakning】 Med inbyggd optik övervakar fitnessspåraren din puls i realtid och känner automatiskt igen din puls och laddar automatiskt upp data till appen. Den övervakar också effektivt svettkvaliteten och ger en omfattande analys av svettkvaliteten för att upptäcka en hälsosammare smak.
Aviseringsfunktion: När träningsspåraren är ansluten till mobiltelefonen kan du ställa in meddelandeinspelningsfunktionen i appen. När din telefon tar emot ett samtal eller textmeddelande (Fb, Twitter, WhatsApp, Messenger, etc.), vibrerar klockan för att informera dig. Om du arbetar för hårt kommer det att slappna av din vibration för att registrera att du är utmattad, där det kan bidra till att minska trötthet och öka produktiviteten. Du kan ställa in ett alarm.
【Lång batteritid och även IP67 vattentät】 Denna träningspuls kommer att ha ett Bluetooth-sensorchip och ett uppladdningsbart batteri med låg energiförbrukning. Arbetstiden är upp till sju dagar, standby i cirka tio dagar. IP67 vattentät och dammtät, den kan uppfylla dina behov varje dag, den kan bäras under regniga dagar. Förhindra effektivt korrosion av kosmetiska produkter, dagliga föremål, svett och andra typer. 【Var säker på att vi kommer att välja den bästa logistiken för dig och den förväntas anlända inom sju – tio dagar】

Annan intressant smartklocka:

Dela detta