Efter en av de mest otroligt konkurrenskraftiga MotoGP-säsongerna genom tiderna2021 ser MotoGP-säsongen ut på att bli ännu ett oförutsägbart lopp. Missa inte en enda åktur med vår guide - så här ser du en MotoGP-livestream från var som helst i världen, och det finns till och med alternativ att se helt GRATIS i vissa regioner.

Säsongen 2020 vann nio olika förare loppen, varav fem aldrig tidigare varit överst på prispallen. Joan Mir säkrade titeln för Suzuki trots bara en vinst, eftersom Covid-19 och en säsongsavslutande skada på den sexfaldige mästaren Marc Márquez orsakade förödelse i debatterna.

Transmisión en vivo de MotoGP 2021

MotoGP-säsongen 2021 pågår från 28 mars till 14 november och BT Sport sänder alla lopp i Storbritannien. I USA kan du ansluta via NBCSN med FuboTV, ett utmärkt alternativ för sladdklippare. Alla streaming- och tv-detaljer finns nedan, och du kan ta med dig din favoritbevakning var du än använder en bra VPN-lösning.

Ducati är den nuvarande konstruktörens mästare tack vare Andrea Dovizioso och Danilo Petrucci, även om Dovizioso sedan har dragit sig ur laget och mycket väl kan jaga sina tidigare lagkamrater.

Ducatis sak hjälptes säkert av en 50-poängsstraff för Yamaha som hade ett par av tre Grand Prix-vinnare Fabio Quartararo och Franco Morbidelli i sitt hörn. Red Bulls Miguel Oliveira vann också flera lopp men kunde inte slå Mir på grund av sin konsistens.

Efter att tävlingen var tvungen att begränsas till Europa och till stor del till Spanien förra året, MotoGP blir global igen, vilket signalerar en återgång till schemat för den älskade Phillip Island Grand Prix-banan, även om det är lika trevligt att återigen vara värd för Assen och katedralen. av Speed ​​​​self, Mugello.

Redo för varje hårresande twist? Följ vår guide när vi förklarar hur man får en MotoGP 2021 livestream var som helst.

Hur tittar jag på MotoGP utanför ditt land?

Om du är utomlands under MotoGP-säsongen 2021, kanske du inte kan komma åt din vanliga täckning som du skulle göra hemma (exempelvis kommer australiensare inte att kunna dra nytta av deras kostnadsfria Network 10-täckning). Detta är inte nödvändigtvis en orsak till oro, utan snarare resultatet av geoblockering, bättre förstådd som digitala gränser som begränsar vissa tjänster och innehåll till vissa delar av världen.

Lyckligtvis finns det ett bekvämt sätt att komma runt detta genom en VPN. Det här är snygg programvara som låter dig kringgå de digitala gränserna, så att du kan resa världen runt och få tillgång till din favorit MotoGP-liveström. Detta är en helt laglig, mycket prisvärd och mycket lättanvänd alternativ lösning; låt oss förklara det ytterligare för dig.

Använd en VPN för att titta på en MotoGP 2021 live stream var som helstHur man ser MotoGP livesändning varje Grand Prix av

ExpressVPN: Få världens bästa VPN

Vi har lagt prova alla de bästa VPN:erna och vi betygsätter ExpressVPN som vårt bästa val tack vare dess snabbhet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Den är också kompatibel med nästan alla strömmande enheter, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android och Apple mobila enheter.

Registrera dig för en årsplan nu och få Ytterligare 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, låt dem veta det så återbetalar de dig utan krångel.

- Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagarStorbritannien motogp livestream

Hur tittar man på en MotoGP livestream i Storbritannien?1616662819 862 XNUMX XNUMX Så här ser du MotoGP livesändning varje Grand Prix av

Återigen visar BT Sport all MotoGP-action i år live på TV, vanligtvis på BT Sport 2.

Kom ihåg att BT nu har ett nytt månatligt sportkort på 25 €, så att du kan få allt det goda med BT Sport utan ett långsiktigt åtagande.

BT Sport-appen tillåter abonnenter att titta på MotoGP på valfritt antal enheter, inklusive smartphones, surfplattor, konsoler och smarta TV-apparater.

Om du är utanför Storbritannien och vill titta på MotoGP som du skulle göra hemma, oroa dig inte för geblockeringar på ditt konto, ta bara en VPN och följ instruktionerna ovan för att strömma åtgärden live.se motogp live

Hur ser man en MotoGP livestream i USA?1616662819 295 XNUMX XNUMX Så här ser du MotoGP livesändning varje Grand Prix av

För USA-baserade MotoGP-fans sänder NBC och NBC Sports Network (NBCSN) lopp den här säsongen, även om endast fem allmänläkare streamas live och resten är försenade.

Om du har kabel betyder det att du är redo och du kan också titta på MotoGP online via NBC Sports webbplats; logga bara in med din TV-leverantörsinformation.

Om du inte har kabel, vill du ha en överlägsen streamingtjänst - prova en GRATIS testversion av FuboTV idag eftersom den inkluderar kanalen och kan avbrytas utan frågor om det inte passar dig.

Utanför USA och vill kontrollera din hemtäckning? Oroa dig inte, använd bara ett VPN enligt beskrivningen ovan.motogp australien live stream

Hur får man en liveström av MotoGP i Australien?1616662820 111 XNUMX XNUMX Så här ser du MotoGP livesändning varje Grand Prix av

Du har tur, Australien, för alla MotoGP-lopp under säsongen 2020 är planerade att sändas på gratis Network 10-kanaler, men om du redan är en betal-TV-prenumerant kan du också lyssna på Fox Sports.

Det är okej! Men alla som ser mer än MotoGP kanske vill överväga en tjänst som tillåter dem att inte bara tävla med motorcyklar, utan också ett brett utbud av sportbevakning ...

Kayo Sports är en prisvärd streamingtjänst som ger tillgång till alla MotoGP-lopp, plus F1, AFL, NRL, Super Rugby AOT, cricket och mycket mer. Användbart om du inte vill göra allt på Fox.

Bäst av allt, Kayo erbjuder en gratis testperiod på två veckor!

Därefter kostar det grundläggande Kayo Sports-paketet €25 per månad och låter användare streama på två enheter samtidigt. Tjänsten erbjuder också en Kayo Sports Premium-plan, som ger tre samtidiga strömmar för €35 per månad.

Kom ihåg att du även kan ta med dig din filt utomhus. För dem som vill titta på sportbevakning hemma från utlandet är en bra VPN vägen att gå.motogp live Nya Zeeland

Hur man tittar på MotoGP online: livestream i Nya Zeeland?

Nya Zeeland-baserade MotoGP-fans bör logga in på Spark Sport för säsongen 2021. Det kostar 19.99 € per månad, men om du bara vill se en tävling gratis har du tur, eftersom det finns en 7-dagars gratis provperiod.

När den löper ut får du täckning till ett rimligt pris på 24.99 € per månad. Tillsammans med MotoGP-action får du också en mängd Black Caps och Englands cricketmatcher, amerikanska NBA-basketaction, F1 och EPL-fotboll.

Spark Sport är tillgängligt via webbläsare på din PC eller Mac, samt på Apple- och Android-mobila enheter, Chromecast, Apple TV, välj Samsung-, Sony-, Panasonic- och LG-TV-apparater och välj Freeview-sändare.

MotoGP

(Bildkredit: MOHD RASFAN / AFP via Getty Images)

Om du är utomlands och vill ställa in för att se din prenumeration kan du göra det med hjälp av en av våra bästa VPN-rekommendationer.

Vad är MotoGP?

Är du ny på sport? Låt oss informera dig om MotoGP.

Tävlingen har funnits sedan 1949, vilket gör det till det äldsta motorsportmästerskapet i världen. Evenemanget reser vanligtvis världen runt med 19 lopp spridda över 15 länder och över flera kontinenter, men som vi sa innan säsongen 2020 var lite annorlunda på grund av coronaviruset och det var mycket färre lopp.

En händelse av Grand Prix äger rum under tre dagar, med de första två dagarna dedikerade till fria träningspass och kvalificeringslopp, med själva Grand Prix som äger rum på söndag.

MotoGP är motorcykelracingens absoluta höjdpunkt och alla stora tillverkare deltar i det, inklusive Aprilia, Ducati, Honda, Suzuki, Yamaha och KTM. Alla maskiner i den här klassen är klassade till 1000cc, men det är mer än tillräckligt för dessa finstämda monstermaskiner, vilket klargjordes när 2018 års topphastighetsrekord sattes till 221.5 mph.

Strax under MotoGP finns Moto2, för 600cc-motorer, och Moto3 för 250cc-motorer, som båda är minst 16 år gamla (MotoGP-förare måste vara minst 18 år gamla för att kvalificera sig), och fungerar som en kraftledning för nya piloter. . Nu pågår även en MotoE-tävling för elmotorcykelracing.

MotoGP 2021 är den 73: e upplagan av mästerskapet och följer förra årets tävling där Suzukis Joan Mir kom på första plats, följt av Yamahas Morbidelli och Suzukis Rins på tredje.

MotoGP-tävlingskalender: 2021 Grand Prix-datum

 • 28 mars: MotoGP Qatar
 • 4 april: MotoGP Doha
 • 18 april: MotoGP Portugal
 • 2 maj: MotoGP Spanien
 • 16 maj: MotoGP Frankrike
 • 30 maj: MotoGP Italien
 • 6 juni: MotoGP Catalunya
 • 20 juni: MotoGP Tyskland
 • 27 juni: Holländska Moto GP
 • 11 juli: MotoGP Finland
 • 15 augusti: MotoGP Österrike
 • 29 augusti: MotoGP Bretagne
 • 12 september: MotoGP Aragon
 • 19 september: MotoGP San Marino
 • 3 oktober: MotoGP Japan
 • 10 oktober: MotoGP Thailand
 • 24 oktober: MotoGP Australia
 • 31 oktober: MotoGP Malaysia
 • 14 november: MotoGP Valence

<

 

Dela detta