Ta tag i dina närmaste vänner, sätt på TV:n och gör dig redo att njuta av ditt årliga guilty pleasure: Love Island är tillbaka. Vi har väntat länge i 10 månader på att säga adjö till förra årets nominerade, men det stora dejtingeventet fullt av utmaningar, argument och obekväma läkare vid namn Alex kommer att göra det till sin egen. Återvänd till tv ikväll! Vi är här för att berätta hur du tittar på Love Island online, även om du är på semester när så är fallet.

Titta på kärlekens ö: När och var?

ITV2 är din destination för Love Island på TV eller många ITV-streamingalternativ om du inte kan titta på TV; se avsnitt nedan.

Ta din popcorn och samla dina vänner för en pratstund, Love Island är tillbaka ikväll! Logga in måndagen den 3 juni kl 9 Paristid. Han kommer tillbaka varje natt i veckan (eller 22 timmar på ITV2 + 1).

till megafans av love island, det finns också The Hotly Weekly kl. 21, Paris-tid och, naturligtvis, söndag eftermiddag för att avsluta veckan kl. 22.

När han återvände ikväll klockan 9 (Paris-tid) är dagarna för TV-datumet för dramatiken på sommarmötena tillbaka. Om du är ett fan som har räknat sedan början av förra årets besvärliga dejtingscen eller en nybörjare för detta fenomen (åh, du firar!), Det är det enda du har sett. Plats där du behöver allt du behöver veta om årets visningstid.

Förra året var Jack Finchams och Danny Dyer, hans konkurrenter, 59 dagar imponerande. Dani Dyer vann och de stolta vinnarna var € 50,000.

Även om inget par i serien har lyckats hålla ihop under det senaste året, har vi stora förhoppningar om livslängden för 2019 Romeo och Juliet tan.

Så om du är redo att titta på Love Island 2019 online och allt du behöver är plats och tid, bläddra ner för att se hur du kan se dejtingshowen från # 39, år ikväll! Oavsett om du är i Storbritannien eller om din semester är dåligt tidsbestämd, har vi bakgrunden att veta var du ska leta.

1555362478 490 Hur man ser Barcelona vs Manchester United och tittar på Champions League

Hur man tittar på Love Island gratis online i Storbritannien?

Om du stannar i Storbritannien hela tiden på serien kan det inte bli lättare att se den. Träffa bara dina vänner och familj klockan 9 måndag till fredag, varje vecka, för att bevittna den alltför solbrända pengakampen. Varje avsnitt sänds klockan 9:00 Paris tid och börjar måndagen den 3 juni.

Men om du föredrar att titta på Love Island online kan du enkelt titta på den via ITV-webbplatsen eller titta på den på dina mobila enheter via ITV Hub-appen som du kan ladda ner här för Android och här för din iPhone eller iPad.

Det andra sättet att titta på ITV online är via TVPlayer.com. Vi föredrar det här alternativet eftersom flödet tenderar att bli bättre och mer robust. Det är också en snabbare, mer responsiv och snabbare webbplats att använda. Det är alltid gratis och lagligt också.

Hur man tittar på Love Island online från utlandet?

Om du kommer från Storbritannien och har planerat en semester under showen är du helt klart inte särskilt knuten till Love Island! Men oroa dig inte, vi kan hjälpa dig att undvika en pinsam geoblock, som gör att du och dina vänner kan fånga kärlekens ö under din semester. Genom att använda en VPN kan du ändra din IP-adress till en brittisk adress så att du kan strömma evenemanget med ditt ITV-konto. Läs vidare så visar vi hur.

Hur man ser Barcelona vs Manchester United se Champions League

En VPN är perfekt för detta eftersom det låter dig ändra din IP-adress så att den verkar vara på en helt annan plats. Vi har testat hundratals VPN och kan rekommendera dem som de tre bästa VPN: n som för närvarande är tillgängliga:

1. Express VPN (levereras med 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
Det är den bästa VPN i världen just nu. Du kan titta på många enheter samtidigt, inklusive smarta TV-apparater, Fire TV-apparater, datorer, Mac-datorer, Android-telefoner, iPads, surfplattor och mer. Upptäck Express VPN och få 3 månader GRATIS med din årliga plan.
2. NordVPN SmartPlay-teknik gör NordVPN till ett bra prisvärt alternativ för streaming
3. IPVanish stöder upp till 10 enheter, vilket är bra för mobilitet och lägger tonvikten på säkerhet.

  • I USA? Upptäck de bästa VPN-tjänsterna i USA.

 

Dela detta