Como ver la transmision en vivo de Nintendo Direct hoy

Nästa Nintendo Direct-presentation har tillkännages. Det ser ut att sändas live senare idag, det ser ut som massor av Nintendo Switch-nyheter och kommer att ge oss en glimt av vad som kommer till konsolen under första halvan av XNUMX.

Dagens livestream kommer att vara fyrtio minuter lång, så vi kan förvänta oss några avslöjanden om de senaste Nintendo Switch-släppen. Om du vill hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna kan du se dagens Nintendo Direct här.

Vi kommer att täcka hela presentationen här på TechRadar Gaming, så se till att komma tillbaka för de senaste nyheterna när det händer.

Hur man tittar på dagens Nintendo Direct

Dagens Nintendo Direct sänds klockan XNUMX:XNUMX PT / XNUMX:XNUMX ET / XNUMX:XNUMX GMT. Du kommer att kunna se den live på Nintendos officiella YouTube-kanal eller se den precis nedanför i den inbäddade videon.

Om du inte kan ta dig till livestreamen, oroa dig inte. Nintendo kommer att ladda upp följande presentation och trailers till sina officiella kanaler när sändningen avslutas.

Vad kan vi förvänta oss av dagens Nintendo Direct?

Det finns många släpp planerade för Nintendo Switch i år, av vilka många skulle kunna granskas under dagens presentation. Kirby and the Forgotten Land tar den rosa puffballen på ett postapokalyptiskt äventyr på en öppen planet i mars, medan Triangle Strategy kommer tidigare denna månad.

Splatoon XNUMX kan dyka upp och Nintendo kan erbjuda ett mer konkret releasedatum än det mycket öppna fönstret XNUMX.

Under den senaste Nintendo Direct, under hela september, fick vi en närmare titt på Metroid Dread och Bayonetta. Även om den senaste Samus-versionen redan har släppts, är den tredje Bayonetta-versionen ännu kvar. Vi kommer möjligen att se mer detaljer om detta spel senare idag.

Många Nintendo-entusiaster kommer att vara ivriga att lägga vantarna på någon ny The Legend of Zelda: Breath of the Wild XNUMX. under första halvan av tvåtusen och tjugotvå. En titt på spelet skulle vara välkommet, men det finns massor av andra spel. som Nintendo säkert kommer att fokusera på först.

Dagens bästa OLED Nintendo Switch-erbjudanden

Dela detta