Hur man ser Naked and Afraid XL säsong 6 online var som helst

Hur man ser Naked and Afraid XL säsong 6 online var som helst Med den nya seriens öppningstext en oroande varning om att "bara de starka kommer att överleva", lovar det att bli den tuffaste serien i en series historia. där kläder och svaghet helt enkelt inte är alternativ. Läs alla detaljer om hur du tittar på Naked and Afraid XL Säsong 6 online och streama nästa avsnitt från var som helst i världen. Naken och rädd XL sänds söndag kväll från 24 maj på Discovery Channel klockan 8 ET / PT i USA - kanalen finns utan kabel på Sling TV till ett bra pris. Det senaste reality-tv-avsnittet visar återigen 12 överlevande som försöker överleva 40 dagar utan mat, vatten eller kläder., och årets tävling äger rum i den stekheta Sydafrika. Som alltid är lag på showen förbjudna att ingripa förutom i medicinska nödsituationer, eftersom de överlevande åtar sig uppgifter och utmaningar som att bygga sina egna härbärgen och jaga sin egen mat. I 40-dagarsutmaningen delas överlevnadsveteraner in i fyra lag som vill behålla kropp och själ tillsammans i de vilda tropiska och subtropiska regionerna i Banished Valley. Sammanfattning av säsong 6 antyder att det finns en slags Lord of the Flies-vibe till årets debatter, där varje tävlande måste "tjäna varje steg, medan svaga band kommer att tas bort för gruppens bästa", De nakna och rädda veteranerna som kommer att tävla i Sydafrika inkluderar Dawn Dussault, Joshua Bell, Kate Wentworth, Makani Nalu, Wes Harper, Seth Reece och Ryan Eacret. Läs vidare för att veta hur du tittar på Naked and Afraid XL säsong 6 online var som helst, och vad du ska göra om du hamnar utanför, påklädd eller inte.

Se Naked and Afraid XL säsong 6 online från ditt land

Om du är borta från hemmet i affärer eller en längre semester när nya säsongen av avsnittet av överlevnadsshowen släpps, misströsta inte. Du kan alltid dra nytta av alla de senaste åtgärderna. Om du är i ett område där programmet ännu inte är tillgängligt, kan du använda ett VPN för att strömma Naked and Afraid XL säsong 6 oavsett var du tittar.. Denna grundläggande programvara kan ändra din IP-adress så att du kan komma åt varje avsnitt live eller på begäran när avsnitt blir tillgängliga, precis som om du vore hemma. ExpressVPN Det finns hundratals VPN du kan köpa online, men vi rekommenderar ExpressVPN. Det är snabbt, säkert och enkelt att installera. Den är kompatibel med en mängd enheter, inklusive Apple TV, Amazon Fire TV Stick, Xbox, PlayStation och iOS och Android. Med en flexibel 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti är ExpressVPN särskilt attraktivt. Men ännu bättre, om du köper en årsprenumeration får du 49 % rabatt och ytterligare 3 månader GRATIS – mycket för ett viktigt kit. När det är installerat, sök helt enkelt efter ditt hemland eller välj det från den fördefinierade listan och klicka sedan på anslut. Då kan du se Naked and Afraid XL säsong 6 var som helst.

Se Naked and Afraid XL säsong 6 online gratis i USA

Naked and Afraid XL Säsong 6 USA Online Credit Discovery Go Om du har kabel sänds Naked and Afraid XL Säsong 6 på Discovery Channel kl. 8:7 ET/7:24 PT (XNUMX:XNUMX CT) med start söndagen den XNUMX maj, där han har samma utrymme varje vecka. Tittarna kan också komma ikapp alla avsnitt av Nudes and Fears via Discovery Go-plattformen och appen i USA. Det är gratis om du har kabeln, skriv bara in din leverantörsinformation för att se. För den som inte har kabel, Sling TV:s blå paket kan vara vägen att gå. Inkluderar Discovery Channel och kostar bara €30 per månad, upp till €20 per månad under de första 30 dagarna som en del av ett specialerbjudande. Alternativt är Hulu + Live TV ett annat populärt alternativ för kabelbyte.. Det är en grundläggande plan med tillgång till över 65 livekanaler, såväl som Hulus enorma bibliotek med on-demand-innehåll, för $54.99 per månad. En 7-dagars gratis provperiod låter dig se om det är rätt för dig.

Kan jag se Naked and Afraid XL säsong 6 online i Storbritannien?

Naked and Afraid XL säsong 6 Storbritannien Som förväntat, Discovery UK och Discovery DMAX är de vanliga hemmen för Naked and Afraid XL. Emellertid det finns inget bekräftat datum för sändningen av säsong 6, och med säsong 5 ännu inte släppt i Storbritannien, det kan bli lite väntan för fans av serien. Vem som helst i Storbritannien från utlandet kan komma in i ett VPN som nämnts ovan, men kom ihåg att många tjänster kräver kredit- eller kabelkortsinformation för att registrera dig, så se till att läsa de små. karaktärer och har allt du behöver till ditt förfogande för din bekvämlighet.

Kan jag se Naked and Afraid XL säsong 6 online i Australien?

Naked and Afraid XL säsong 6 AUSTRALIEN Precis som i Storbritannien är Discovery HD den bästa destinationen för Naked och Afraid XL Down Under, men det finns ingen bekräftad release för den nya serien.. Med säsong 4 som för närvarande sänds på kanalen, kommer du förmodligen att bli glad över att se NRL live innan säsong 6 är slut. Men amerikaner som bor utomlands i Australien, desperata efter att komma vidare med showen, har ett val: som nämnt ovan, en pålitlig VPN-tjänst erbjuder alla bekvämligheter med streaming från ditt hem, var du än är på planeten.

Hur man ser säsong 6 naken och rädd online i Kanada

Naked and Afraid XL säsong 6.. Och vet du inte? Det är samma situation i Kanada. Discovery Canada fokuserar för närvarande på streaming Naked and Afraid säsong 11 (skiljer sig från Naked and Afraid XL), utan något bekräftat datum för säsong 6 i deras spinoff-show. Men den goda nyheten är att kanadensare som redan prenumeranter på Discovery genom sitt kabelpaket kan streama alla de senaste avsnitten online utan extra kostnad. EspressVPN: Balans av alternativ och användarvänlighet