NBA-slutspelet 2020 närmar sig med stormstegMen innan vi kommer dit i april och slutligen NBA-finalerna i juni, finns det fortfarande mycket att göra under grundserien. Följ vår guide så kan du se en NBA-livestream online, var du än är; Det finns till och med legitima gratis NBA-livestreamingalternativ för basketfans.

2019/20 NBA Playoff-datum

Vi närmar oss slutet av grundserien och NBA-slutspelet 2020 börjar lördagen den 18 april. Match ett av årets NBA-finaler är planerat till lördagen den 21 juni, vilket ger basketfansen två slutspelsmånader kvar på våren.

Hittills har NBA-säsongen 2019/20 i princip gått enligt plan. Ledda av fjolårets framstående spelare, Giannis Antetokounmpo, eller "The Greek Freak" om du föredrar det, har Milwaukee Bucks för närvarande en bekväm ledning i toppen av Eastern Conference. Förra årets NBA-mästare, Toronto Raptors, är i en kamp med Boston Celtics om nummer 2-seed med Miami Heat, Indiana Pacers och Philadelphia 76ers gömda. bakom och alla troliga bombbesättningar.

På andra sidan landet skulle få satsa på att Los Angeles Lakers stängde västra konferensen så snart som möjligt. Leds av den potentiella GET LeBron James och med den stora superstjärnan Anthony David, skryter de förmodligen av att ha den mest enastående uppställningen i ligan; anser att Dwight Howard och Rajon Rondo inte ens är lagets första val. Börjar vid 5 och du börjar uppskatta hur duktiga Lakers är i år.

När säsongen började fanns det inte färre än 1,230 NBA-matcher med ordinarie säsong att se fram emot. Det antalet kan vara nere nu, men det som är kvar är väldigt viktigt, så läs vidare för att ta reda på hur du kan titta på en NBA live stream online från hela världen.

Hur streamar man NBA live och tittar på online från utanför ditt land?

Bläddra ner för detaljer om NBA: s direktsändning till olika länder där basket är särskilt populärt. Men innan det, kom ihåg att om du inte kan titta på ett NBA-spel på din vanliga TV-kanal eller streamingtjänst kan det bero på en minskning av täckningen (i USA) eller en begränsning av geoblocking. (På internationella marknader ).

I det här fallet är den enklaste och mest pålitliga lösningen använd en VPN-tjänst för att ändra din IP-adress till en annan plats. Detta gör att du i allmänhet kan ansluta till din lokala täckning, precis som du skulle göra hemifrån, och det betyder att du inte behöver leta igenom de vagaste hörnen av internet för att få en olaglig stream.

Våra programvaruexperter har testat över 100 VPN och ExpressVPN sticker ut. Det finns många anledningar till varför, men de viktigaste faktorerna är dess hastighet, säkerhet och användarvänlighet - du kan komma igång på nolltid.

Vi gillar också att du kan prova gratis, tack vare dess 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Du kan använda den med många enheter samtidigt, inklusive Smart TV, Fire TV Stick, PC, Mac, iPhone, Android-telefon, iPad, surfplattor etc. Och om du prenumererar på ExpressVPN nu kommer du också att dra nytta av en 49% sänkning av det ordinarie priset och ytterligare 3 månader GRATIS.

VPN är löjligt enkla att ställa in och använda Och de är inte bara till för att titta på NBA utomlands – de är en utmärkt första försvarslinje för din onlineverksamhet och många använder dem för att kringgå andra geoblockerade webbplatser eller komma åt Netflix-innehåll utomlands.

Hur ser man en NBA-livestream 2020?

Brittiska basketfans är kanske de lyckligaste i världen den här säsongen som de får höra en gratis NBA-livestream av utvalda spel via Sky Sports YouTube-kanal, i allmänhet, lördagsdemospel. är vad nätet erbjuder när du tittar på NBA gratis online.

Men britter på semester eller reser utomlands för arbete kommer att tycka att geoblocking är ful, även på YouTube. I detta fall bör invånare i Storbritannien överväga att använda ett virtuellt privat nätverk för att rikta sin IP-adress till Blighty och dra nytta av allt som YouTubes Sky Sports-kanal har att erbjuda som vanligt. Av dessa är ExpressVPN bäst och erbjuder en gratis provperiod så att du kan se om det är rätt lösning för dig.

Kommande NBA-spel som du kan livestreama gratis på YouTube inkluderar:

 • Lördag 7 mars: Houston Rockets @ Charlotte Hornets
 • Lördag 14 mars: Phoenix Suns @ Dallas Mavericks
 • Lördag 21 mars: Boston Celtics @ Brooklyn Nets
 • Lördag 28 mars: Cleveland Cavaliers @ Brooklyn Nets
 • Lördag 4 april: Oklahoma City Thunder @ LA Clippers
 • Lördag 11 april: Detroit Pistons @ Dallas Mavericks

NBA League Pass - Bästa sättet att streama NBA online?

Som vi kommer att förklara finns det ett antal alternativ för att streama NBA online. Men den som fortsätter att dyka upp är NBA League Pass, ligans officiella streamingtjänst.

Om du vill följa ditt favoritlag under hela säsongen eller till och med om du vill följa alla lag i ligan är det ett utmärkt sätt att se NBA från hela världen.

I USA börjar en NBA League Pass-prenumeration på bara 29.99 € per år, så att du kan strömma alla NBA-spel som streamas på TV online. En årlig prenumeration på 59.99 € gör att du kan följa ditt lag under hela säsongen, eller så kan du öka insatsen till 99.99 € per år och se alla lag i ligan i aktion. Den dyraste nivån erbjuder ett utgifter på 124.99 € för samma åtkomst i 12 månader, men utan reklam. Du bör dock vara medveten om att NBA League Pass-sändningen i USA till skillnad från dess internationella motsvarigheter fortfarande är föremål för problem.

Tjänsten erbjuder olika paket för internationella marknader, men i allmänhet har NBA-fans utanför USA möjlighet att få tillgång till Team Choice, som kostar 14.99 € per månad och låter dig sända varje NBA-spel live. För ett visst lag, eller ett fullständigt League Pass-abonnemang för 24.99 € per månad. Detta gör att du kan se alla NBA-spel online. Ja, det betyder alla 1230 av dem, liksom alla slutspelet och NBA-finalen. Du kan förlora lite sömn under processen, men för tuffa fans kan det vara självklart.

Som alltid, om du är utanför det land där du registrerade dig för NBA League Pass, kan du troligtvis använda en VPN för att kringgå dessa begränsningar; Baserat på omfattande testning betygsätter vi ExpressVPN som det bästa och erbjuder en gratis testversion så att du kan kolla in den utan några strängar.

Hur sänder man NBA live i USA?

till titta på NBA på TV i USA. Den här säsongen behöver du ett kabelpaket eller prenumeration på en streamingtjänst som ger dig tillgång till ESPN, ESPN 2, ESPN 3, ABC, TNT, NBA TV och dina regionala Fox Sports och NBC Sports (RSN) sportnätverk.

Om du redan har kabel hjälper det att kontrollera vilka kanaler som listas i din bransch och eventuellt lägga till dem du inte har. Men om du är en ren kabelklippare, oroa dig inte eftersom det finns ett antal streamingtjänster som ger dig tillgång till alla kanaler du behöver för att följa ditt favorit NBA-team den här säsongen.

Här är några av våra favorit streamingtjänster för att titta på basket online:

 • Sling TV från €25 per månad. Om du väljer Sling TV:s Orange Sling-paket har du tillgång till ESPN och TNT, men du kommer inte att kunna titta på regionala sportnätverk. Tjänstens Sling Blue-paket inkluderar det regionala sportnätverket NBC Sports, men endast för Golden State Warriors, Sacramento Kings och Washington Wizards. Det bör noteras att Sling TV inte inkluderar ABC eller RSN Fox Sports. Du kan också lägga till NBA TV till ditt paket med 10 € per månad Sports Extra-tillägget.
 • Hulu med Live TV 45 € per månad: Hulu med Live TV ger dig tillgång till eSPN, TNT och ABC, samt Fox och NBC Sports. Tjänsten erbjuder dock inte NBA-TV.
 • FuboTV €55 per månad – FuboTV är en sportinriktad streamingtjänst som ger dig tillgång till TNT, NBA TV, Fox Sports och NBC Sports RSN. Det inkluderar dock inte ESPN eller ABC.
 • YouTube TV 50 € per månad: Med YouTube TV får du tillgång till ESPN, TNT, ABC och NBA TV, samt de lokala regionala sportnätverken Fox Sports och NBC Sports.
 • AT&T Now €50 per månad: AT&T Now's Plus-plan ger dig tillgång till ESPN, TNT och ABC, men erbjuder inte NBA-TV. Genom att byta till den maximala månatliga serviceplanen på €70 kan du också komma åt en regional RSN Fox eller NBC Sports.
 • NBA League Pass till ett mycket överkomligt pris på 29.99 € per år. Detta ger dig direkt tillgång till live NBA-spel som sänds på TV, eller så kan du få ett lagspecifikt paket för 59.99 € per år som låter dig titta på alla spel på marknaden online.

Kom ihåg att om du prenumererar på en av dessa tjänster men är utanför USA För det stora spelet kan du lösa som vanligt med en bra VPN-tjänst.

Hur ser man NBA: livespel i Storbritannien?

Brittiska basketfans kan titta på NBA och streama säsongens största matcher live på Sky Sports. Som Sky Sports-prenumerant har du tillgång till täckning från NBA och WNBA, med Sky Go-appen som låter dig följa all action på språng.

På grund av tidsskillnaden kommer de flesta NBA-spel att sändas tidigt på morgonen, men med en Sky-låda kan du spela in spelen och se dem senare. Sky Sports kommer också att sända omspelningsmatcher dagen därpå utan kommersiellt avbrott eller kommentar före matchen. Förutom basket kan du också titta på Premier League, NFL, EFL och mer. Emellertid sänds utvalda spel på helger vid mer sociala timmar - tips varierar från 6:10 till XNUMX:XNUMX GMT för dessa matchningar på lördag och söndag.

Inte intresserad av att prenumerera på Sky Sports, men vill ändå titta på NBA och kunna strömma basket live? Oroa dig inte, du kan också köpa en Now TV Sky Sports-prenumeration med dagliga, veckovisa och månadsalternativ, alla tillgängliga utan ett kontrakt som börjar på bara 5.99 € per månad för en mobilprenumeration.

Kom också ihåg att NBA League Pass är tillgängligt i Storbritannien och för basketfans bör det vara ditt första val eftersom det gör att du kan följa ditt favoritlag eller till och med varje lag i ligan hela säsongen.

Sända NBA Live: Hur man tittar på i Kanada

Kanadensiska basketfans som vill se NBA på tv den här säsongen behöver ett kabelpaket med följande kanaler: SportsNet, TSN 1, 2, 3, 4 och 5, samt NBA TV Canada. Att lägga till dessa kanaler i din nuvarande plan kan vara dyrt, eftersom många spel den här säsongen kommer att sändas på premiumkanaler.

Om du föredrar att strömma basket online kan du prenumerera på SportsNet Now för $19.99 per månad och detta gör att du kan streama över 200 NBA-matcher live, inklusive Raptors och NBA Playoffs. Om du bara vill se några basketmatcher erbjuder tjänsten även ett 7-dagarspass för 9.99 €. Alternativt kommer ett abonnemang på TSN också att ge dig tillbaka 19.99 € per månad.

Ingen av dessa alternativ ger dig dock samma täckning som NBA League-passet, vilket gör att du kan strömma ett lag, alla lag i ligan eller till och med alla lag utan annonser, beroende på vilket paket du väljer.

Hur ser man på NBA-basket i Australien?

Om du planerar att titta på NBA på TV den här säsongen i Australien behöver du ett kabelpaket som ger dig tillgång till ESPN eftersom nätverket har NBA-sändningsrättigheter för landet. Du kan få en Foxtel-prenumeration med det medföljande sportpaketet som gör att du kan se alla säsongens spel på ESPN. Det bör också noteras att SBS-kanalen också kommer att sända basketmatcher på lördagar och söndagar den här säsongen.

Vill du inte anmäla dig till Foxtel bara för att se NBA den här säsongen? Då har Kayo Sports över-the-top-tjänst täckt dig eftersom det gör att du kan strömma allt NBA-innehåll från ESPN. Det kostar mellan € 25 och € 35 beroende på vilken plan du väljer, men nya kunder kommer att kunna prova det själva med den kostnadsfria 14-dagars testversionen av tjänsten.

NBA League-passet finns också i Australien om du vill titta på ditt favoritlag eller till och med lag under hela säsongen.

NBA 2020 playoff förutsägelser

Som vi sa har Milwaukee Bucks alla chanser att vinna Eastern Conference, det enda riktiga drama under ordinarie säsong är kampen om frö nummer 2 - det ser ut som om det är en duell mellan Boston Celtics och Toronto Raports, men Miami Heat, Indiana Pacers och Philadelphia 76ers är också med i spelet.

Western Conference är lite mer intressant, för trots en till synes oslagbar uppställning möter Lakers hård konkurrens om nummer 1-fröet från sina lokala rivaler, LA Clippers. Det andra Los Angeles-laget har två av sina egna superstjärnor: Kawhi Leonard, tidigare Toronto Raptors och MVP i förra årets NBA-finaler, och den begåvade Paul George.

Denver Nuggets, Houston Rockets och Utah Jazz är också i Western Conference och kan sluta i basket slutspelet i april. Oklahoma City Thunder kan inte uteslutas heller, och inte heller Dallas Mavericks, inte om den slovenska superstjärnan Luka Doncic fortsätter att spela lika bra som han gör.

Vem vann NBA-finalen 2019?

Toronto Raptors är de regerande mästarna i år, efter att ha avsatt Golden State Warriors 2019. I en häpnadsväckande NBA-final slog Raptors affären i spel 6 av en bäst-av-sju-serie och överträffade Warriors med 114-110.

Segern i Game 6 berodde på en enorm laginsats som inkluderade 22 poäng från (då) stjärnspelare Kawhi Leonard, 26 poäng från vakt Kyle Lowry och en jättestor 26-poäng, 10-rebound-ansträngning från framåt Pascal Siakam. Det var första gången i Raptors-serien att laget vann NBA-mästerskapet, och det är säkert att säga att Toronto firade den kvällen.