Fury vs Wilder 2 ser ut som en kamp genom tiderna och vi är här för att berätta allt du behöver veta om det största boxningsevenemanget 2020. Detta inkluderar all information om hur du streamar Wilder vs Fury 2 live eller ser den stora kampen på PPV TV, såväl som viktig information som tiden, datumet och skylten Fury vs Wilder.

Checklist Fury vs Wilder 2

Revanschen mellan Tyson Fury och Deontay Wilder kommer att äga rum i Las Vegas på den ikoniska MGM Grand lördagen den 22 februari. Showen börjar kl. 7 ET / 00 PT med underkortsstrider planerade att börja kl. 4 ET / 00 PT. Huvudkortet är preliminärt planerat att börja kl. 7 ET / 30 PT, vilket innebär att Storbritanniens tid för Wilder vs Fury 4 inte bör ske före 30:9 GMT.

Kampen marknadsförs som "oavslutade affärer" efter att den första matchen mellan Wilder och Fury 2018 slutade i ett kontroversiellt oavgjort beslut. Ingenting mindre än WBC-titeln i tungvikt står på spel i Las Vegas, där båda fighterna också försvarar obesegrade rekord.

6ft7in Wilder är en 34-årig amerikansk knockout-artist som har en 42-0-1-rekord som inkluderar enastående 41 knockout-segrar, varav den senaste såg bombplanet. Brons Luis Ortiz i november 2019.

På andra sidan av ringen sitter britten Tyson Fury, en bergman, i en ännu högre höjd av 6 fot 9 tum och kommer att flyga till Las Vegas med ett 29-0-1-rekord med 20 segrar genom knockout. Han är mest känd för att besegra Wladimir Klitschko 2015 för att bli världens obestridda tungviktsmästare.

Nu kan du förmodligen berätta att detta har potential att bli en legendarisk kamp, ​​så låt oss berätta hur du kan strömma Fury vs Wilder 2 live och se all action från Las Vegas i realtid.

Hur ser man Wilder vs Fury 2: streama den stora kampen live från utanför ditt land?

Läs vidare för specifik information om vem som visar Wilder vs Fury 2 på TV och PPV i olika länder, inklusive USA, Storbritannien och Australien. Men det första att notera är att alla utomlands för den stora kampen fortfarande kan se Tyson Fury vs Deontay Wilder via sin vanliga sändare eller hemtjänst med hjälp av en VPN. Även känt som ett virtuellt privat nätverk, är det smart programvara som låter dig få laglig tillgång till innehåll från ditt hemland. Framför allt betyder det att du inte behöver vandra i de skumma hörnen av internet för att få en stream.

Hur man tittar på Gavin och Stacey Christmas Special onlinestreaming

Vi har noggrant testat de bästa VPN: erna och vi kan säkert säga att ExpressVPN är den bästa allroundtjänsten för streaming. Det är inte bara enkelt att installera, pålitligt och säkert, det kommer också med 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och du kan få 3 månader GRATIS genom att prenumerera på en årsplan.

Låt oss nu se hur man kan se Fury vs Wilder 2 i Storbritannien, USA, Australien och mer.

Hur man tittar på Doctor Who New Year Special onlinestreaming

Wilder vs. Fury 2: Hur man tittar på striden i USA

Så här ser du UFC 246 livesändning av McGregor vs Cerrone

Wilder vs Fury 2 är ett PPV-evenemang i USA som arrangeras tillsammans av Fox Sports och ESPN+. Det är dock dyrt och kostar 79.99 €, mycket mer än någon annanstans i världen. Om du spottar ut degen kan du använda Fox Sports-appen för att streama Wilder vs Fury live.

Och om du är utanför USA och vill kontrollera din lokala täckning, kom ihåg att du fortfarande kan dra nytta av ExpressVPNs fantastiska GRATIS 3-månaders erbjudande genom att registrera dig för en årsplan, så att du kan se boxning och mycket mer. någon del av världen.

Hur man ser Indien vs. Sri Lanka live stream av

Se Wilder vs Fury 2: UK Live Stream detaljer

Hur man ser Man United vs Tottenham Premier fotboll

Hur ser man Wilder vs Fury 2: streama den stora kampen från Australien live?

1579093867 85 Hur man tittar på UFC 246 som sänder McGregor vs Cerrone live

Anslut till huvudevenemanget

När det gäller den första kampen mellan de två tungviktarna, Main Event är PPV-kanalen för att se Fury vs Wilder i Australien. Det kostar 49.95 € och evenemanget är planerat att starta söndagen den 23 februari klockan 1:00 AEDT / 10:00 AWST, riktigt sällskapliga timmar jämfört med andra delar av världen.

Australier som är utomlands men vill ansluta till Main Event-täckning kan dra nytta av en VPN-tjänst som ExpressVPN, vilket är mycket bra och ger dig 3 månader GRATIS om du registrerar dig för en 12-månadersplan.

Wilder vs Fury 2: brittiskt datum och tid

Wilder vs Fury 2 kommer att äga rum lördag den 22 februari på MGM Grand i Las Vegas. Action startar klockan 6 PST, 9:2 ET och 5:XNUMX UK-tid. Men med ett fullt underkort innan Fury och Wilder återvänder till ringen, förväntas inte huvudevenemanget starta förrän klockan XNUMX UK tid. Det innebär att den antingen kommer att bränna midnattoljan eller ställa in ett tidigt larm om du vill se alla åtgärder live. Om du vill att det ska bli en hel natt är det här du kan förvänta dig.

Undercard Fury vs. Wilder 2

Förutom att se Tyson Fury ta emot Deontay Wilder, finns det ett antal andra spännande slagsmål för lördag.

Nattens första kamp blir en junior mellanviktkamp mellan Sebastian Fundora och Daniel Lewis. Även om varken är ett känt namn är det en spännande chock för boxningsfans som är ivriga att få en glimt av framtiden. Det huvudsakliga diskussionsämnet här är det faktum att Fundora är 6 fot 5 tum lång men ändå lyckas tjäna 154 pund. Lewis är emellertid en lovande australisk kamp som redan har kämpat i OS.

Efter det kommer Emanuel Navarrete att försvara sin WBO-titel i superbantamvikt över natten mot utmanaren Jeo Tupas Santisima strax före huvudeventet. Tungviktarna Charles Martin (27-2-1, 24 KO) och Gerald Washington (20-3-1, 13 KO) kommer också att gå in i ringen i en potentiell titeleliminator.

 

 

Dela detta