Hur man tittar på Crisis on Infinite Earths: Beställnings- och streaminginformation online

Hur man tittar på Crisis on Infinite Earths: Beställnings- och streaminginformation online Med de största superhjältarna i DC Comics kanon, Arrowverse crossovers är nu stora evenemang på alla TV-fans kalender och vi är här för att berätta hur du ser Crisis on Infinite Earths i år.

Crisis on Infinite Earths Checklista

Crisis on Infinite Earths i den sjätte årliga Arrowverse-övergången, efter Elseworlds 2019. Det är en speciell show i fem avsnitt som korsar Supergirl, Batwoman, The Flash, Arrow och DC:s Legends of Tomorrow. Alla avsnitt är för närvarande tillgängliga i USA och Storbritannien, eller kommer snart. Med flera av de bästa superhjälteshowerna, Crisis on Infinite Earths innehåller fem avsnitt, den första för Supergirl, den andra för Batwoman, den tredje för The Flash, den fjärde för Arrow och den sista för DC:s Legends of Tomorrow. Vi vill inte förstöra något för dig, men det är säkert att säga att superhjältarna verkligen är emot det i år, eftersom Anti-Monitor försöker förstöra hela multiversumet. Oavsett om du är ett inbitt fan av DC Comics eller bara letar efter ett enkelt sätt att fastna för en ny show, så här ser du Crisis on Infinite Earths online och streamar crossover i rätt ordning, inklusive alla visningsalternativ. Helt gratis.

Hur man tittar på Crisis on Infinite Earths utanför ditt land

Om du försöker få tillgång till strömmande innehåll från The CW eller NOW TV från utlandet, kanske du inte kan göra det på grund av geoblockeringsbegränsningar. Men det finns en enkel, helt laglig lösning. Genom att ladda ner ett av de bästa VPN:erna kan du se Crisis on Infinite Earths i ordning var som helst. Denna enkla mjukvara ändrar din IP-adress så att du kan komma åt live- eller on-demand-avsnitt precis som du skulle göra hemma, vilket gör streaming av CW och NOW TV gratis är ett gångbart alternativ från var som helst i världen. Även om det finns hundratals VPN att välja mellan, är de fortfarande vi rekommenderar ExpressVPN. Förutom att den är snabb, enkel och enkel att installera är den också kompatibel med en mängd enheter: Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox, PlayStation, iOS och Android, för att nämna några av de viktigaste. Plus, ExpressVPNs flexibla 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti är svår att argumentera mot. Ännu bättre, du kan köpa en årlig plan med 49 % rabatt och ytterligare 3 månader GRATIS - en hel del på viktig programvara. När den väl har installerats, välj ditt hemland och klicka helt enkelt på anslut. Sedan du kan enkelt se Crisis on Infinite Earths online och dra nytta av de många gratis visningsalternativen som markeras nedan.

Se Crisis on Infinite Earths: Del 1 - Supergirl

Crisis on Infinite Earths börjar med Supergirl säsong 5, avsnitt 9, medan Monitor och Harbinger samlar världens största superhjältar för att ta sig an Anti-Monitor.

Se Crisis on Infinite Earths: Del 2 - Batwoman

Crisis on Infinite Earths del 2 finns i Batwoman säsong 1, avsnitt 9. Men det är komplicerat, särskilt för människor i Storbritannien. Faktiskt, Batwoman har precis börjat sändas på E4 i Storbritannien och avsnitt 9 borde inte släppas före maj, vilket stör operationsordningen, som dikterats av Sky. I USA är det enklare, men när detta skrivs var det fortfarande tillgängligt för gratis streaming via CW:s webbplats.

Se Crisis on Infinite Earths: Del 3 - The Flash

Sedan du vill se del 3 av Crisis on Infinite Earths, den är tillgänglig i The Flash säsong 6, avsnitt 9. Det är lätt i Storbritannien, men har slutat sända gratis i USA på webbplatsen The CW. Det betyder att du måste köpa den, såvida du inte är i USA från utlandet, i så fall Genom att använda ett VPN kan du resa till platser som Storbritannien där andra alternativ för streaming kan vara tillgängliga.

Se Crisis on Infinite Earths: Del 4 - Arrow

Fortsätta tittar på Crisis on Infinite Earths i ordning, den här gången på Arrow säsong 8, avsnitt 8, det faktiskt kan ses gratis i USA och Storbritannien.

Se Crisis on Infinite Earths: Del 5 - Legends of Tomorrow

För att börja med stil, DC Legends of Tomorrow Säsong 5 börjar med det sista avsnittet av Crisis on Infinite Earths, så du vill att Legends of Tomorrow säsong 5 avsnitt 1 ska se klart årets Arrowverse crossover i rätt ordning. Den kommer att sändas för första gången i Storbritannien torsdagen den 2 april på Sky One klockan 20., varefter den kommer att landa på nätverkets mer prisvärda strömmande syskon, NOW TV. I USA måste du betala för det. Allt - Bästa VPN #1 Torrent & P2P-trafik