Kommer det att bli en makeover för programledaren Steve Harvey? Celebrity Family Feud återvänder med en uppgörelse mellan två generationer av Queer Eye-skådespelare – läs vidare för att ta reda på hur du tittar på Celebrity Family Feud online och streamar serien var som helst i världen.

Celebrity Family Feud - checklista

I USA, nya serien Celebrity Family Feud sänds söndagen den 31 maj kl. 8 ET/PT på ABC. Kanalen kan enkelt ses av vem som helst utan kabel med Hulu + Live TV – det finns för närvarande en GRATIS provperiod på en vecka!

Den nya säsongen börjar med det ursprungliga Queer Eye-teamet, ledt av Carson Kressley, och tar på sig den sista rollen i Netflix-versionen av showen, regisserad av Bobby Berk. Det behöver inte sägas att vi har en rolig timmes lång episod!

Jonathan Van Ness, Antoni Porowski, Tan France och Wesley Hamilton kommer att ansluta sig till Bobby i hans lag. Framför dem Carlssons Queson Eye OG-team med Ted Allen, Kyan Douglas, Thom Filicia och Jai Rodríguez.

Som alltid ser showen kändisar och deras familjer och vänner tävla i en tävling för att namnge de mest populära svaren på enkätfrågor som ges till 100 personer för att vinna pengar för en välgörenhetsorganisation. valfri.

Förutom Queer Eye-specialen lovar den nya säsongen också en strid mellan East Jersey-stjärnorna i "Jersey Shore" och West Coast-stjärnorna i "The Hills".

Kommande avsnitt bör också se 2Chainz, Cedric The Entertainer, Big Boi, Kevin Nealon, Drew Carey och Drag Race-stjärnan RuPaul.. Läs vidare för att ta reda på hur du tittar på Celebrity Family Feud och streamar varje avsnitt live oavsett var du är i världen.

kändisar 1

Hur man tittar på kändisfamilj online i USA gratis

kändisar 2

Den här låten är lätt om du är i USA eftersom alla med kabel kan titta på Celebrity Family Feud på ABC på söndagar klockan 8 ET och PT, eller 7 CT.

ABC har också en gratis onlineplattform där du kan titta på livepisoder eller granska tidigare delar av den aktuella säsongen. Du kan behöva ange din kabelleverantörsinformation först.

Alternativt finns det en mängd tv-strömningstjänster som borde ge dig tillgång till ABC-programmering. Varje plattform kommer med en gratis provperiod, vanligtvis cirka 7 dagar och som vi sa tidigare, tror vi att Hulu + Live TV-planen förmodligen är det bästa alternativet för de flesta, särskilt med tanke på dess en veckas GRATIS provperiod.

Andra tillförlitliga alternativ inkluderar:

  • AT&T Now: Den har många planer, den billigaste är €65/m för 40+ kanaler, som inkluderar ABC och HBO. Eftersom ABC bara är tillgängligt på vissa marknader måste du verifiera att du har tillgång till kanalens liveflöde.
  • YouTube TV: 44.99 € för mer än 70 kanaler. Avsnitt av Celebrity Family Feud kan ses på begäran och live, även om ABC dubbelkontroll är tillgängligt för att streama i ditt område genom att ange ditt postnummer.

Hur man tittar på Celebrity Family Feud från utlandet

Medan alla i Storbritannien kommer att finna det lätt att se Kändisfamiljsfejden via ABC, kan människor från hela världen ha svårt att ansluta till det nya tv-spelet på grund av geoblockering.

Om så är fallet kan någon amerikansk person som för närvarande är utomlands överväga att använda en VPN. Denna smidiga programvara ändrar din IP-adress så att du kan komma åt allt innehåll och tjänster du redan betalar för hemma, var som helst i världen.

kändisar 3

Det finns hundratals VPN att välja mellan, vi rekommenderar alltid ExpressVPN. Förutom att den är snabb, enkel och enkel att installera, är den också kompatibel med en mängd enheter: Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox, PlayStation, iOS och Android, för att nämna några av de viktigaste.

Plus, ExpressVPN: s 30-dagars flexibla pengarna-tillbaka-garanti är svårt att argumentera med. Ännu bättre, du kan köpa en årsplan med 49% rabatt och ytterligare 3 månader GRATIS - en hel del för viktig programvara.

När du är installerad väljer du ditt hemland och klickar bara på anslut för att se Celebrity Family Feud hemma var som helst på planeten.

kändisar 4

 

 

Dela detta