Tror du att verkligheten inte kan vara konstigare än den är just nu? Försök att ha en K1-visumansökan på dig och ditt framtida äktenskap. Det är precis vad deltagarna i en särskilt grym/ovanlig/underhållande dokusåpa de måste möta. Så här tittar du på "90 Day Fiancé" online och streamar de senaste avsnitten, inklusive den kommande karantänspecialen.

Kontrollista "90 dagars fästman"

"90 dagars fästman" sändes första gången i januari 2014 och är nu inne på sin sjunde säsong, var och en av dessa kan vara streama i USA på Sling TV, en värdefull tjänst. Programmet sänds normalt på TLC i USA och Storbritannien; ja, samma NAFTA som var en bastion av pedagogisk programmering under hela sin barndom och nu hem till andra klassiker som Sweet Home Sextuplets och My 600-Lb Life. Läs vidare för vår land-för-land-guide, som förklarar var du kan se "90 dagars fästman" fler detaljer.

Oavsett om du är ett inbitt Big Ed-fan eller precis har börjat serien, premissen för "90 dagars fästman» är relativt enkelt: följer par när de förhandlar om den känsliga tremånadersperioden som godkänts av ett amerikanskt K1-visum för att gifta sig.

Fans av reality-tv är i nöje, eftersom denna stressiga situation resulterar i tuffa tider i överflöd, möten med potentiella svärföräldrar är bara toppen av isberget.

Faktum är att nästa avsnitt av den långvariga serien är en speciell spinoff med fem avsnitt som kallas 90 dagars fästman: Sätt i karantän, som kombinerar självporträttfilmer och fjärrintervjuer med mer än 40 tidigare skådespelare för att detaljera effekterna av coronavirus-pandemin på relationer.

Efter information, Ett K1-visum utfärdas till amerikanska medborgare som vill gifta sig med en utländsk medborgare i USA. Det handlar om att knyta ihop säcken om 90 dagar eller så måste din partner åka hem. Det är som att börja på ön, förutom att ön är en stolt ägd Trump Resort.

Fylld av äkta drama och känslor, blev snabbt en måste ses för fans av reality-tv, så här förklaras det hur man tittar på "90 Day fiancé" online och streamar varje avsnitt var som helst, inklusive den nya «90 dagars fästman: Själv i karantän»

hur man ser en "90 dagars fästman" online från utlandet

För många av oss är det svårt att föreställa sig att vara utomlands just nu.. Dagarna då Halcyon hoppade över ett billigt flyg för att besöka vänner, träffa familjen eller delta i en arbetskonferens verkar vara ett avlägset minne, men det normala kommer en dag att återupptas. Trots de rådande omständigheterna kan vissa människor fortfarande befinna sig utomlands i dessa svåra tider, och smaken av hemmet kan vara exakt vad läkaren beställde.

Lyckligtvis kan du enkelt återskapa bekvämligheten i din soffa genom att ställa in dig på samma streamingtjänster som du skulle göra hemifrån. Allt du behöver är ett bra VPN och du kan se "90 dagars fästman" och ladda fler program som du normalt skulle göra. Men vilken ska man välja?

1654086235 Ryssland spenderar mycket på VPN

Det finns dock hundratals VPN att välja mellan vi rekommenderar ExpressVPN. Dess installation är snabb, enkel och direkt. Den är också kompatibel med en mängd enheter, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox, PlayStation, iOS och Android.

La ExpressVPN:s flexibla 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti är svår att argumentera mot. Ännu bättre, du kan köpa en årlig plan med en rabatt på 49 % och 3 ytterligare månader GRATIS: ett fantastiskt utbud av viktig programvara.

När den har installerats, välj ditt hemland och klicka helt enkelt på anslut. Så kan "90 dagars fästman" online var du än är och öppna upp en mängd gratis visningsalternativ?

Hur man ser «90 dagars fästman» online i USA

Hur man tittar på 90 Day fästman online från USA

Som vi sa, "90 dagars fästman" sänds på TLC i USA. Den nya Särskilt femdelat erbjudande om självkarantän börjar måndagen den 20 april och går live kl. 9:00 ET / 8:00 CT.

Sin embargo, TLC är en kabelkanal, vilket innebär att sladdklippare står inför ett dilemma om de vill streama det online., även om tv-prenumeranter helt enkelt kan skapa ett konto och streama varje avsnitt gratis som en del av din plan via TLC:s webbplats.

Men för de utan kabel, det finns en enkel lösning, den kommer i form av Sling TV. Ägs av satellitnätverksleverantörerna Dish Network, det är en extremt pålitlig streamingtjänst som ger dig tillgång till 50+ livekanaler, 50,000 XNUMX+ filmer och TV-program på begäran och möjligheten att titta på upp till tre skärmar samtidigt. plus moln DVR-lagring för alla inspelningar du vill göra.

Ännu bättre, det erbjuder för närvarande en speciell Happy Hour-kampanj som låter dig titta på valt innehåll gratis mellan 5:XNUMX och midnatt ET i USA.

Hulu är en annan populär streamingtjänst som erbjuder "90 dagars fästman" att komma ikapp, men han har bara fem säsonger av showen just nu och kommer förmodligen inte att ha några första dippar på den nya Quarantine-specialbilen.

Om något av dessa alternativ ser bra ut men du inte kan komma åt dem pga geoblockeringsbegränsningar, ta ett VPN enligt beskrivningen ovan och streama avsnitten som du normalt skulle göra.

Hur man tittar på 90 Day Fiance online i Kanada

Hur man tittar på 90 Day fästman online från Kanada

Den goda nyheten är att 90 Day Fiancé sänds på TLC i Kanada, därför är det tillgängligt på dess kompletterande streamingtjänst TLC Go.

Utöver det är dina alternativ dock begränsade och alla som vill komma ikapp med allt visumlinjedrama kommer förmodligen att göra det du måste använda ett VPN för att flytta till ditt hemland, där en mer komplett katalog över tv-programmet finns.

Hur man tittar på 90 Day Fiance online i Storbritannien

Hur man tittar på 90 day fiance online från Storbritannien

Förutom att vara tillgänglig i Nordamerika har TLC också en brittisk kanal tillgänglig för Sky- och Virgin Media-prenumeranter.. Nya avsnitt från före de 90 dagarna sänds för närvarande på kanalen klockan 7:00 varje torsdag, och Sky Q-kunder kommer också att hitta en stor katalog med gamla avsnitt och specialerbjudanden tillgängliga att se på begäran via tjänsten och SkyGo-appen.

Kan du inte vänta på den nya serien? Så det enda andra alternativet vi kan tänka oss är att få en VPN enligt beskrivningen ovan och streama avsnitt från en tjänst i ett annat land. Observera dock att du kan behöva ett kreditkort registrerat i det land där tjänsten är baserad på registrering.

Hur man tittar på 90 Day Fiance online i Australien

Hur man tittar på 90 Day fiance online från Australien 1

Åh ja, det finns till och med en TLC Australia för alla dina reality-tv-behov! kanalen är tillgängligt via Foxtel för alla som undrar var man kan se 90 Day Fiancé under Down Under lockdown, nätverket som för närvarande sänder säsong 7 av programmet. Det betyder att du kan streama den via kanalens följeslagare Foxtel Now-app.

Som tidigare, alla som normalt skulle streama 90 Day Fance från Australien men inte kan på grund av geo-blockering kan du bara följa våra VPN-råd som beskrivs ovan och se strömmen som strömmande. vana

ExpressVPN: #1 bästa VPN

Balans mellan alternativ och användarvänlighet

 

Dela detta