Halo Infinites samarbetskampanj har dykt upp vid horisonten. Det nya spelläget kommer att lanseras i augusti i år, men några lyckliga spelare kommer att få chansen att hoppa in tidigt tack vare en praktisk beta.

Utvecklaren 343 Industries tillkännagav det kommande Halo Infinite-testet i en tweet (öppnas i en ny flik). Om du registrerade dig för Halo Insider-programmet har du chansen att spela spelets co-op-uppdatering en månad tidigare och dyka in i dess öppna värld med en vän i juli.

Betan sträcker sig bara till "nätverksco-op", så förvänta dig inte att spela på delad skärm. 343 Industries sa att Halo Infinite kommer att stödja fyra-spelare online co-op när läget lanseras i augusti, men två-spelare lokal co-op förväntas lanseras med säsong 3 i november.

Halo Infinites samarbetskampanj har låtit vänta på sig. Det var frånvarande när spelet lanserades i slutet av förra året, och 343 hoppades till en början lägga till funktionen vid sidan av lanseringen av Halo Infinite Season 2. Det hände dock inte, eftersom studion försenade uppdateringen för att förfina dess funktionalitet. Förhoppningsvis betyder det att det kommer att fungera bra när det äntligen dyker upp.

(Bildkredit: 343 Industries/Microsoft)

Hur går jag med i Halo Infinite co-op beta?

Om du snart vill komma in i Halo Infinites samarbetskampanj måste du gå med i Halo Insider-programmet. Det liknar Microsofts Xbox Insider-program, som låter deltagarna prova kommande Halo-spellägen och tjänster genom praktiska tester och ge feedback för att hjälpa till att forma franchisen.

Som tur är är det väldigt enkelt att anmäla sig till programmet. Gå bara över till Halo Insider-webbplatsen (öppnas i en ny flik) och klicka på den stora knappen "Gå med i Halo Insider". Du kommer att bli ombedd att logga in via ditt Xbox-konto och välja dina Halo-testpreferenser. Se till att välja "Console Flighting" eller "PC Flighting" (eller båda), för en chans att delta i praktiska tester.

Om du registrerar dig för testversioner av konsolspel måste du notera vilken konsol, kontroll, display och ljudsystem du använder för att spela spelet. Om du väljer PC-betan måste du dela dina hårdvaruspecifikationer på registreringssidan. Oroa dig inte, den talar om hur du gör.

Men inte ens fullvärdiga Halo Insider-medlemmar är garanterade en plats i Halo Infinite samarbetstestet. Du kommer endast att beaktas för inträde. För att öka dina chanser att bli utvald, se till att din profil är uppdaterad och korrekt. För nu är det bäst att checka in, se tydligare och hoppas att UNSC ler mot dig.

Dela detta