Jämförelse och analys FMWhatsApp.

Ladda ner den senaste versionen av FMWHatsApp – mods är alltid ett bättre alternativ jämfört med en originalapp, detsamma gäller i fallet med Whatsapp. FMWhatsapp kommer att förenkla många uppgifter. FMWhatsapp erbjuder massor av funktioner som den ursprungliga WhatsApp-appen inte ger dig. Saker som anpassning, integritet, säkerhet och avancerade åtgärder finns för att ge sina användare en bättre upplevelse av att använda Whatsapp. Det kan ladda ner FMWhatsapp (den senaste versionen) på tecnowasap.

Det finns en anledning till att vi fortfarande letar efter mod APK-filer istället för originalet, även om appens flexibilitet och användarupplevelse med MOD-filer vilket förbättrar den övergripande användarupplevelsen. Modutvecklare ändrar den befintliga funktionaliteten i den aktuella versionen och håller alltid med om avsikten att lägga till fler funktioner i appen. Det är därför de flesta människor idag insisterar på att använda Whatsapp MOD APK, GB Whatsapp, Whatsapp Plus, OGWhatsapp, 'FM Whatsapp' är några av de mest populära WhatsApp MOD APK på internet idag. Vi har också försett dig med direktlänkar till Whatsapp MOD APK-filer.

Vad är FM Whatsapp?

FM Whatsapp är en modifierad och förbättrad version av den ursprungliga Whatsappen. Även om originalet inte innehåller några buggar, saknar det fortfarande en del funktionalitet, ibland är det irriterande att använda appen. FM Whatsapp är en version som erbjuder användbara funktioner som inte finns i den ursprungliga applikationen. Det spelar ingen roll om vi använder original eller modifierad app, vi letar alltid efter den bästa appen som erbjuder oss den bästa funktionaliteten. Det finns massor av Whatsapp MOD APK tillgängliga på internet, vissa är falska eller bara en kopia av den ursprungliga appen som inte ens har några nya funktioner tillagda. Precis som vi bestämde oss för att samla in dessa Whatsapp MODs från olika pålitliga källor och göra dem tillgängliga för dig. För dagens artikel diskuterar vi några av funktionerna i FMWhatsapp med dess direkta nedladdningslänk. Prova den senaste versionen av FMWhatsapp APK och njut av alla dessa fantastiska funktioner.

WhatsApp FM-funktioner (8.26)

Varför nöja sig med mindre när man kan ha mer? Med toppsökande nya funktioner och integritetsrelaterade ändringar, påverkade användare att använda tredjepartsversioner av WhatsApp istället för originalversionen. Vi säger alltid att en modifierad app alltid är bättre än originalet. Detta håller på att bli en funktionalitet som den tillhandahåller som inte finns i den normala applikationen. Och det är därför vi har nämnt några här de mest enastående funktionerna i FM Whatsapp. Jag är säker på att någon av dessa funktioner kan intressera dig tillräckligt för att prova FMWhatsapp Apk.

FMWhatsApps sekretessfunktioner

Frysta din sista scen:

Vi är alltid oroliga för vår senast sett och ibland vill vi helt enkelt inte att andra ska smyga in vår senast sett WhatsApp. Officiellt är den ursprungliga versionen av alternativet att inaktivera din senast sett i WhatsApp, men tvärtom, du kommer inte att se den senaste gången som andra människor såg i Whatsapp. Nu kanske du frågar vad som är så speciellt med FMWhatsapp. Tja, FMWhatsapp låter dig se vad du vill, eller till och med du kan inte se när du ställer in WhatsApp som sista ordet. För att aktivera den här funktionen, klicka på de tre prickarna i det övre högra hörnet av FM WhatsApp, tryck på Mods > Sekretess >

Dölj visningstillstånd i FMWhatsApp:

 

Detta visade sig nyligen vara en viktig funktion relaterad till FMWhatsapp. De flesta användare föredrar en tredjepartsversion på grund av de förbättrade integritetsfunktionerna den erbjuder. Med hjälp av den här funktionen kommer personer som har postat artiklar om din status inte att veta att du ser deras status. Med andra ord, genom att aktivera den här funktionen kan du dölja och se andras berättelser som lagts upp i din statussektion utan att meddela dig.

Visa de blå markeringarna efter svaret:

Det är möjligt att den här funktionen hos FM Whatsapp är extremt viktig, att licensen är helt smygande, att den liknar linjen och att personen har en lös form. Många gånger får vi meddelanden, vi läser dem, men av någon anledning kan vi inte svara på dem. Att inte svara dina vänner kan bli ett problem. Så vad är lösningen på detta? FM WhatsApp erbjuder en funktion för att ta dig ur det här problemet. Med hjälp av FM WhatsApp kommer avsändaren bara se de blå bockarna när han svarar och inte bara visa meddelandet. Den här funktionen kan vara mycket viktig för personer som alltid är upptagna och inte har tid att svara direkt.

Dölj levererad och blå bock:

WhatsApp-användare, vi har väntat på den här funktionen länge, men de officiella utvecklarna har inte lagt till den här funktionen av någon anledning. Som dess nummer indikerar, när du tar emot ett meddelande, kommer avsändaren inte att veta om meddelandet levererades till dig eller inte. Det gäller även blåticka. Avsändaren kommer inte att veta om han såg meddelandet eller inte. Han fick bara ett märke på sin APP. Men, du kan läsa hans meddelanden utan att lämna honom nu. Sådan otrolig funktionalitet, eller hur? Ladda ner FM WhatsApp nu och upptäck alla dessa funktioner.

Dölj inspelning av inspelning och handling:

Ta en titt på denna nyligen tillagda funktion. Namnet som allt som betyder något, Så du vill inte att andra ska veta vad du gör medan du är online och konversationen pågår? Jag aktiverar den här funktionen, den väljer inte den person du chattar med som skriver eller spelar in ett röstmeddelande. Sekretess i sin bästa form, ladda ner FMWhatsApp nu och dra nytta av dessa fantastiska funktioner.

Kom in med dessa fantastiska FM WhatsApp-funktioner

Skicka ett nummer utan att spara en kontakt:

FM Whatsapp låter detta vara en framgångssaga, en videokonferens direkt till en person utan att schemalägga numret. Den här funktionen är användbar när vi bara behöver skicka ett enda textmeddelande till någon och inte vill att deras nummer ska sparas på vår telefon. Klicka bara på mycket prickar i det övre högra hörnet och klicka på "skicka ett nummer", skriv bara in numret och skicka meddelanden direkt och starta en konversation.

Inaktivera den godkända etiketten i meddelanden:

Varje gång vi skickar ett meddelande till någon eller en grupp står det "vidarebefordrat" på en etikett. Detta kan ibland vara irriterande eftersom meddelandet vi skickar till andra kan verka tvivelaktigt och originaliteten i meddelandet förvrängs. Men med hjälp av FM Whatsapp kan vi vidarebefordra alla meddelanden utan att andra vet att de skickas och vidarebefordras flera gånger innan de når dem. För att använda den här funktionen, gå till Fouad Mods > Sekretess > Inaktivera vidarebefordrad meddelandetagg.

Välj de kontakter som kan ringa dig:

Det finns tillfällen då vi får oväntade samtal från kontakter som vi inte vill hålla kontakten med. Eller så finns det människor som vår irriterande uppringare har WhatsApp istället för att ringa direkt via den röda mobiltelefonen. I den officiella versionen kan vi inte blockera inkommande samtal från kontakter vi inte vill ha, formuläret är blockerat. Blockeringen är meningslös eftersom han kanske inte kan chatta med dig, men Med den senaste versionen av FM Whatsapp kan du välja de personer i din kontaktlista som kan ringa dig på Whatsapp.

Anti-radera status:

Anti-delete-status är återigen en av de bästa funktionerna som finns på FMWhatsapp. Om någon postar en berättelse i statussektionen och tar bort den efter att ha postat, kommer berättelsen att raderas och ingen kommer att kunna se den. Men här med hjälp av FM Whatsapp en orättvis fördel. Med andra ord, du kan se andras berättelser, även efter att du tagit bort dem. Den här funktionen kan tyckas enkel, men den har sin egen pluspunkt, vilket ger dig den bästa tillgången till videor som har tittats på status så att ingen kan se dem.

Anti-radering av meddelanden:

fmwhatsapp

Precis som anti-delete-statusfunktionen kommer FM Whatsapp också med anti-delete-meddelandefunktionen. Vad den här funktionen gör är att ge dig möjligheten att läsa meddelanden som avsändaren raderar. I den officiella versionen av WhatsApp, om du vill att ett meddelande radera meddelandet, kan det raderas av mottagaren som "det här meddelandet har tagits bort", så jag kan inte veta vilken avsändare som skickade meddelandet. Det här problemet finns inte i FM Whatsapp, utvecklarna har lagt till en funktion där du kan se meddelandena som avsändaren har raderat. Denna funktion ger dig fördelen ibland, många av dessa funktioner är enligt FM Whatsapp.

Anpassning

Trött på samma gröna WhatsApp-tema? Vill du prova något nytt? Anpassa Whatsapp-gränssnittet med massor av teman. Detta är den mest eftertraktade och förväntade funktionen hos FM Whatsapp, som skiljer den från originalversionen. FM Whatsapp kommer med alla olika teman, den innehåller en samling av 100+ teman och fler kommer. Välj en av dem som passar dig bäst. Prova något nytt varje dag, ladda ner FM Whatsapp nu och njut av dessa fantastiska funktioner, och vet du det bästa? Du behöver inte spendera en enda krona, allt är gratis.

Några vanliga frågor om FM Whatsapp

Vad är skillnaden mellan WhatsApp och FM Whatsapp?

Båda apparna, antingen originalversionen eller den modifierade versionen, är avsedda att kommunicera med familj och vänner. Skicka sms och skicka bilder, videor och mer kan göras i båda apparna. Skillnaden ligger i den funktionalitet den innehåller. FM WhatsApp är en modifierad version av WhatsApp från tredje part. Den modifierade appen erbjuder bättre funktionalitet jämfört med den ursprungliga. Om du bara vill ha fler funktioner, vänligen deklarera den senaste versionen av FM WhatsApp från vår sida.

Vad är FM Whatsapp? Det är säkert?

Som vi såg tidigare i artikeln, FM Whatsapp är den modifierade versionen vilket innebär att den kommer med några av de mest efterfrågade funktionerna som inte fanns i originalversionen. Utvecklarna är överens om funktioner relaterade till säkerhet, integritet och enkel åtkomst så att användarupplevelsen blir bättre än den officiella versionen.

Var kan jag ladda ner FM Whatsapp från?

FM WhatsApp är som sagt en modifierad version från tredje part så den kommer inte att vara tillgänglig att ladda ner från play store. Den enda pålitliga källan som du kan ladda ner FM Whatsapp är vår sida. Det finns olika webbplatser tillgängliga på marknaden som frågar efter falska appar eller appar som kan vara associerade med skadlig programvara eller hårdvara, så vi föreslår att du laddar ner den senaste versionen av FM Whatsapp från tecnowasap.

Några sista ord

Whatsapp har alltid funnits med oss ​​länge, och vi älskar att använda det, men att vara en officiell version sätter gränser. Vi bad om några saker, men WhatsApp kunde tyvärr inte lägga till alla efterfrågade funktioner. Till exempel självförstörande meddelanden

Dela detta