Du kan plocka upp iPhone XR i ett brett utbud av ljusa färger för att passa ett bredare utbud av stilar än iPhone XS "låt oss vara ärliga, det är tråkigt"; och de flesta iPhones i vanliga, dämpade färger.

Det finns sex färger totalt, nämligen: svart, vit, blå, gul, korall och röd. Du kommer att hålla med, ett anständigt alternativ. Dessa populära färger gjorde att Apple inte erbjuder ett brett utbud av telefonfodral (även om vi utnyttjade alternativet Tech21 Shadow) och de flesta av dem är tydliga. .

Men du måste välja noggrant för även om iPhone XR är billigare än XS-sortimentet är det fortfarande en dyr telefon och du riskerar att hålla fast vid den i åtminstone några år. Så du kommer att vilja ha en färg som du kommer att älska.

Naturligtvis är iPhone 11 Apples nya "prisvärda" smartphone, och det finns många färger för iPhone 11, så om du vill ha en ljus iPhone har du ett val. Färgerna på iPhone 11 är för det mesta desamma som iPhone XR, men det finns inget blått alternativ eftersom det har ersatts av lila, och alla alternativ är lite mer pastellfärgade.

Vi har skapat den här guiden för att hjälpa dig välja den iPhone XR-färg som passar dig bäst.. Nedan hittar du bilder på iPhone XR i alla tillgängliga färger, samt ytterligare information om nyanserna och länkar för att köpa dem till de bästa priserna vi kan hitta, för om alla nyanser har samma pris hos Apple, varierar priserna ibland på andra ställen.

Om du letar efter de billigaste iPhone XR-erbjudandenaVi har den här sidan här, eller här har vi listat de billigaste sätten att få en mängd olika färger på framsidan om det är mer sannolikt att påverka din åsikt:

iPhone XR i vitt

Bildkredit: Apple

Bildkredit: Apple

Vitt är en av de två mest "vanliga" nyanserna; där du kan köpa iPhone XR– Det är en häftklammer från Apple, och många telefoner har vita alternativ. Det är uppenbart mindre sannolikt att det drar till sig uppmärksamhet än några av nyanserna nedan, men det kommer säkert också att vara mindre splittrande.

Aluminiumramen ser också mer ut som metall här eftersom den är en silvervit, som inte ligger långt ifrån metallens naturliga färg.

iPhone XR i svart

Bildkredit: Apple

Bildkredit: Apple

Det är den mest "vanliga" nyans du kan hitta. iPhone XR i svart, som vit, ser mindre ljus ut än vissa nyanser och ser också lite mer ut som en iPhone XS (eftersom den här telefonen finns i en liknande grå färg). Svart är det smarta valet här - det är lite diskret, även om det också är en av de vanligaste färgerna för smartphones i allmänhet.

iPhone XR i blått

Bildkredit: Apple

Bildkredit: Apple

Det låter mer så om du är ute efter att sticka ut. Den blå nyansen är ljus och ljus, och till skillnad från de typer av färger du hittar på de flesta iPhone-modeller. Den här färgen gör det direkt uppenbart att du använder en iPhone XR eftersom ingen annan Apple-enhet använder denna nyans, om den är bra eller dålig är upp till dig. Detta är den enda iPhone XR-färgen som Apple har valt att inte överföra till iPhone 11, så den är verkligen unik för telefonen, även om de kanske trodde att ingen ville ha en blå telefon.

iPhone XR i gult

Bildkredit: Apple

Bildkredit: Apple

Om du trodde att blått var ljust har du inte sett någonting än. Den gula nyansen är den ljusaste färgen på iPhone XR och långt ifrån det nyktera guldet kan du få iPhone XS.

Denna nyans är verkligen inte för alla, men om du vill ha en iPhone som visuellt kommer att sticka ut från mängden (och kan blinda vissa människor i denna folkmassa), är det här.

iPhone XR i korall

Bildkredit: Apple

Bildkredit: Apple

Korallnyansen faller mellan rött och rosa och är kanske den mest ovanliga av alla iPhone XR-färger., helt enkelt för att det inte är en ton där den ses särskilt ofta.

Som färgerna blått och gult, det är ganska ljust och kommer säkert att dra till sig uppmärksamhet, och kanske stim av clownfiskar som letar efter ett mellanmål.

iPhone XR i rött

Bildkredit: Apple

Bildkredit: Apple

Nyansen av rött, eller RÖTT för att ge det dess rätta namn, heter så eftersom en del av varje köp går till (RED), en global fond tillägnad kampen mot hiv/aids.

Den här nyansen är inte lika ljus som du förväntar dig, med tanke på de gula, korall och blå alternativen ovan, men den är fortfarande ganska ljusröd. Det är ett av våra bästa alternativ för tillfället eftersom det utan tvekan är det mest distinkta och samtidigt upprätthåller en viss inredning för mötesrummet.

TOPP. 1
Apple iPhone XR 64 GB vit (renoverad)
Apple iPhone XR 64 GB vit (renoverad)
6,1-tums (diagonal) multi-touch LCD-skärm med IPS-teknik; ansikts-id; använd face id för att betala i butiker, appar och webbsidor med din iphone
299,00 EUR
Dela detta