Cocoon är ett förtjusande nytt sci-fi-pusselspel

Cocoon, ett nytt sci-fi-pusselspel från designern bakom Limbo and Inside, har debuterat på Xbox och Bethesda Games Showcase, och vi är redan intresserade.

Cocoons första världstrailer, som utvecklades hos den oberoende studion Geometric Interactive och publicerades av Annapurna Interactive, visade hur den bevingade huvudpersonen dyker upp från en metallisk kokong innan han sprang runt på en futuristisk karta och placerade glödande klot i rökelsekar och använde andra klot för att ta tag i föremål. . Kolla in det nedan:

Enligt trailerns beskrivning på YouTube tar Cocoon dig med på ett äventyr genom världar inom världar och ser dig behärska "världshoppande mekanik för att reda ut ett kosmiskt mysterium".

Ärligt talat var vi övertygade när vi insåg att Jeppe Carlsen, den ledande speldesignern för Inside och Limbo, var ombord. Men vi föreställer oss att Cocoon, med tanke på den mörka karaktären hos dessa spel, kan visa sig vara lite mindre hälsosam än vad trailern antyder.

Cocoon kommer att släppas 2023 för Xbox och PC-konsoler och kommer att finnas tillgängligt på Xbox Game Pass från dag ett.

Dela detta