Cien años de FTX Mess Allt är väldigt starkt på kryptofronten och 20 kryptoskämt

Cien años de FTX Mess Allt är väldigt starkt på kryptofronten och 20 kryptoskämt

Den här veckan i krypto, bland de många FTX-relaterade nyheterna: Sam Bankman-Fried försökte skaffa nytt kapital i ett försök att få FTX-ägda Liquid att stoppa uttag, BlockFi fortsatte att avbryta uttag men kom senare ikapp Genesis och Gemini, och Ikigai medgav att de äger "den stora majoriteten" av sina tillgångar i FTX. Avstängningen av Genesis-tjänster stoppade Gopax-börsen och Tether sa att den inte hade någon exponering mot Genesis Global och Gemini Earn. Charles Hoskinson sa att mer skada skulle komma från FTX-smittan, och Citi-analytikern Joseph Ayoub varnade för allvarliga smittorisker från FTX-implosionen.

Visa avslutade sedan FTX-samarbetet, liksom TSM och många andra. Vissa mynt samlades under FTX-kryptokraschen, och medan Berkshire Hathaways VP Charlie Munger fördömde krypto, sa Michael Saylor att Bitcoin skulle komma överst efter att FTX kraschade, Pantera Capital hävdade att Bitcoin kommer att nå €150,000 2025 under första halvan av 10, och Brad Garlinghouse sa att den nuvarande krisen kommer att stärka krypton. Samtidigt avbröt AAX uttag i upp till XNUMX dagar på grund av en "planerad systemuppgradering."

Medan detta pågick stod Tom Brady och Larry David inför en grupptalan för att stödja FTX, den bahamanska polisen inledde en utredning om FTX, den japanska regeringen lovade att göra allt för att skydda FTX Japan-kunder, och en regeringstjänsteman sa att FTX:s kollaps inte skulle hindra Hongkong från att bli en virtuell tillgångsnav. Vi undersökte om SEC-ordförande Gary Gensler hjälpte Sam Bankman-Fried att hitta kryphål för FTX, medan USA:s finansminister Janet Yellen sa att kryptomarknaderna behövde "effektivare tillsyn" och att US House Financial Services Committee planerade att undersöka FTX:s kollaps. . Dessutom visade Terras granskning att 80 000 BTC värda 2800 miljarder dollar användes för att försvara UST-pinnen.

Vi fick då veta att MasterCard, Citigroup och andra globala bankjättar hade lanserat ett digitalt dollarpilotprogram med New York Federal Reserve. PlayStation kan använda NFTs som tillgångar i spelet, och Cristiano Ronaldo har lanserat sin NFT-samling på Binance. I Sydkorea fängslades en stablecoin-bedragare i 60-årsåldern i sex år, polisen undersökte ett kryptogruvföretag som påstås ha misslyckats med att återbetala investerare, och finanstillsynsmyndigheten sa att den ville införa revisionsriktlinjer för krypto. . -Relaterade företag.

Nu ska vi skratta åt några noga utvalda skämt.