Camara Panasonic PTZ NDI de un vistazo

I augusti lanserade Panasonic System Solutions Company of North America branschens första NDI PTZ-kamera online. Kameran AW-UE100 Pan/Tilt/Zoom (PTZ) möter den växande efterfrågan på strömlinjeformade produktioner som ger högkvalitativa tittarupplevelser. AW-UE100 är branschens första PTZ-kamera som stöder 4K/60p för NDI med hög bandbredd och Secure Reliable Transport (SRT), vilket gör det möjligt för användare att fånga och överföra högkvalitativa bilder och video över det offentliga internet säkert och i realtid. . Som svar på behovet av större flexibilitet har den nya AW-UE100 PTZ-kameran en helt ny Direct Drive-motor för mycket mjukare, tystare rörelser med ökad responstid för att fånga kvalitets live- och studioproduktioner. i sändningar, scener, företag, sport, högre utbildning. och ansökningar om plats för gudstjänst.

Ljud + Video + Dator. Våra installatörer är experter på audio/video och datorintegration. Få daglig professionell information, nyheter och nätverkande. Prenumerera på Pro AV idag.

För att skapa uppslukande och engagerande virtuella sändningar utan de höga kostnaderna förknippade med traditionella kameror på marknaden, utvecklar Panasonic en plug-in för användning med AW-UE100 som integreras med Unreal 3D-motorn på grund av FreeD positioneringsdata som sänds ut av kameran ... . , för att skapa en uppslukande virtuell verklighet eller augmented reality-upplevelse.

"Vi är glada över att kunna lägga den nya AW-UE100 PTZ-kameran i händerna på våra kunder som letar efter produktionsverktyg som möjliggör flexibla arbetsmiljöer utan att göra avkall på bildkvaliteten", säger Hamid James, produktchef för fjärrproduktion på Panasonic. “UE100 är en helt ny design både vad gäller utseende och ingenjörskonst och har exceptionella egenskaper. Att kombinera den högpresterande kameran med Unreal-plugin skapar oändliga möjligheter för uppslukande upplevelser över studio- och fjärrproduktionsapplikationer.

AW-UE100 erbjuder en mängd olika funktioner för att optimera användarnas produktionskapacitet, oavsett professionell videoupplevelse eller plats och inspelningsplats. För att fånga händelser av alla storlekar erbjuder kameran kvalitetsfotograferingsmöjligheter, sömlösa arbetsflöden och högförstoringszoom och vidvinkelfotografering för att säkerställa tydliga, ljusa bilder för uppslukande upplevelser. Andra fördelar med AW-UE100 PTZ-kameran inkluderar:

  • Ökad flexibilitet med stöd för en mängd olika IP-överföringsprotokoll, inklusive NDI med hög bandbredd, högpresterande NDI|HX och SRT.
  • Livevideoströmmar med låg latens med NDI med hög bandbredd för att strömma 4K/60p-video med hastigheter på cirka 250 Mbps och för att strömma Full HD-video med cirka 100 Mbps, över en enda LAN-kabel.
  • Högkvalitativa bilder i alla produktionsmiljöer med 24x optisk zoom och 74,1° horisontell synvinkel med iZoom som fångar avlägsna motiv tydligt, oavsett om det är trångt eller i stora rum. 4K 60p/50p-fångst 12G-SDI-utgång hjälper till att ta jämna bilder av hög kvalitet i rörliga situationer, till exempel när du spelar in direktsänd sport.
  • Förbättrade distraktionsfria produktioner med en högprecisionsmotor för direktdrift för att säkerställa en ljudnivå på NC30 eller lägre.

AW-UE100 ansluter sig till Panasonics kompletta sortiment av PTZ-kameror, kontroller och mjukvarulösningar för automatisk talangspårning. Dessa lösningar gör det möjligt för fjärr- och sändningsproduktioner att öka kvaliteten och kvantiteten på innehållet samtidigt som de ger kostnadseffektiv produktionsflexibilitet.

AW-UE100 har ett rekommenderat listpris på 8,350 100 €. För mer information om Panasonics AW-UE877, besök Panasonics företagswebbplats (öppnas i en ny flik) eller kontakta Panasonic på 803-8492-XNUMX.

Dela detta