Call of Duty: Modern Warfare stöder strålspårning med Nvidia RTX GPU: er

Call of Duty: Modern Warfare stöder strålspårning med Nvidia RTX GPU: er

Som vi såg igår har Activision precis meddelat omstarten av Call of Duty: Modern Warfare, och Nvidia har betonat det faktum att man såg fram emot att se ray tracing i spelet. - och de som köpt GeForce RTX-grafikkort kommer säkert att göra det. , också. Släppt den 25 oktober på PC, PS4 och Xbox One, är nya Modern Warfare en "helt omdesignad upplevelse" och ett helt nytt spel byggt från grunden, inklusive en omorganisation av strålspårade bilder.

Reglerna har ändrats. Vi hoppas innerligt att DirectX Raytracing kommer till Call of Duty: #ModernWarfare pic.twitter.com/5jgoprReakMay 30, 2019 Vi har redan sett den officiella trailern, som ser väldigt aptitlig ut, speciellt för nattscenerna. Som du kan se ovan har Nvidia lagt upp det på Twitter. Så anledningen till att den här grafiken i spelet ser så bra ut är att de visar den fullständiga versionen av datorn med ray tracing-verktyg. Activision lovar också en ny, självförstärkande, intensiv och spännande solokampanj, allt från smygoperationer till långsiktiga taktiska engagemang. Det kommer också att finnas ett samarbetsläge, såväl som online multiplayer. Det kommer att finnas många alternativ för den som letar efter olika sätt att spela shooter.

Killer ljud

Som PC Gamer rapporterar är det intressant att notera att ray tracing också används för att göra ljudeffekter i spelet mer exakta och autentiska. Stephen Miller, Audio Director för Modern Warfare, kommenterade: "Med vapentankesystemet använder det strålspårning på miljön och spelar tre ljud vid anslag. Så när du springer får du olika ljud hela tiden. eftersom de beter sig med geometri ." Detta är uppenbarligen ytterligare ett plus, och ett element som förhoppningsvis kommer att bidra till att förstärka skyttens övergripande känsla av realism.