Bridgerton säsong 2 har precis börjat producera, vilket innebär att en av Netflix bästa shower förväntas återvända senare i år eller i början av nästa år.

Den första säsongen av detta dramatiska drama var en stor framgång för Netflix, blir det största sändningsprogrammet genom tiderna med 82 miljoner hushåll tittar bara under den första månaden. Showen blev ett omedelbart fenomen och förnyades snabbt för en andra säsong.

Med säsong 3 och 4 bekräftade även för Shondaland-serien, vi kommer att förklara allt vi vet om framtiden för serien hittills, inklusive skådespelare som går med och lämnar för Bridgerton säsong 2, och vad vi kan förvänta oss av de kommande avsnitten när det gäller story.

Bridgerton säsong 2 Släppdatum: 2022?

Kära läsare, jag vågar påstå att det här kanske är den mest spännande upplagan av min krönika hittills... pic.twitter.com/jwOJwl6zQi 21 januari 2021

mer information

Det finns ännu inget officiellt releasedatum för Bridgerton-säsongen.. Sedan den första säsongen landade på juldagen 2020, Bridgerton säsong 2 kommer troligen att sändas i slutet av 2021.

När Bridgerton säsong 2 tillkännagavs i ett meddelande från Lady Whistledown som delas på programmets officiella Twitter-konto (se ovan), nämnda produktion skulle återupptas under "våren 2021." Under hela februari och mars gav Nicola Coughlan (som spelar Penelope Featherington i programmet) några uppdateringar på sociala medier om kläder och frisyrer som redan var på gång. Det är inte känt om inspelningen precis har börjat vid publiceringstillfället, men enligt The Hollywood Reporter ägde den första tabellläsningen rum i London den 29 mars.

Med Covid-19-restriktioner fortfarande på plats i Storbritannien, kan produktionen behöva fortsätta i en långsammare takt än väntat., vilket gör början av 2022 till ett mer troligt alternativ för Bridgerton säsong 2.

TechRadars kontor i Storbritannien är baserat i Bath, där en del av serien är filmad. Om vi ​​märker att de filmar kommer vi att låta dem veta vad vi ser.

Bridgerton säsong 2 Besättning: Vem ska återvända?

Bridgerton säsong 2

(Bildkredit: LIAM DANIEL / NETFLIX)

Föga överraskande kommer alla Bridgerton-bröderna att vara tillbaka för säsong 2: Claudia Jessie kommer att återvända som Eloise, Luke Newton som Colin, Luke Thompson kommer att fortsätta att spela Benedict, och Ruth Gemmell kommer att återvända som Lady's dowager matriark. Violett familj. Ruby Stokes, Will Tilston och Florence Hunt kommer att återvända som ungdomarna Francesca, Gregory och Hyacinth Bridgerton. Phoebe Dynevor kommer att göra om sin roll som Daphne, men kommer att ge upp huvudrollen till Jonathan Baileys Anthony.

Anthony skaffar en ny flickvän som heter Kate Sharma, som kommer att spelas av Simone Ashley från Sex Education, enligt Deadline. Hon beskrivs som den envisa och intelligenta storasystern till Edwina, som i sin tur kommer att spelas av Charithra Chandran, medan Shelley Conn ska spela deras mamma, Mary. Calam Lynch kommer tydligen att göra sin introduktion som Theo Sharpe i säsong 2, och Rupert Young kommer att gå med i serien som Jack.

De förväntas också komma tillbaka Lady Danbury (Adjoa Andoh), Queen Charlotte (Golda Rosheuvel) och skvallermjölnaren Genevieve Delacroix (Kathryn Drysdale), tillsammans med de flesta av familjen Featherington, inklusive Penelope (Nicola Coughlan) och Lady Portia (Polly Walker) och deras två andra döttrar Prudence (Bessie Carter) och Philippa (Harriet Cains).

Skådespelaren Ben Miller, vars karaktär Lord Featherington dog i slutet av säsong 1, förväntas inte, kom tillbaka i bridgerton säsong 2. På samma sätt verkar det osannolikt några karaktärer vars bågar slutade i säsong 1 återvänder, som Marina Thompson (Ruby Barker) och operasångerskan Siena (Sabrina Bartlett), till exempel. Efter att säsong 1-finalen avslöjade Lady Whistledowns sanna identitet är det också oklart om Julie Andrews kommer att rösta för henne igen.

Bridgerton säsong 2 kommer inte att innehålla Regé-Jean Page

I början av april tillkännagav Netflix på Twitter att den framväxande stjärnan Regé-Jean Page inte skulle återuppta sin roll som Simon Bassett, även känd som hertigen av Hastings, i Bridgertons andra säsong.

För de som är bekanta med Julia Quinn Bridgerton-romanerna som serien är baserad på, kanske inte var så överraskande: varje bok i serien följer en annan bror från Bridgerton, och Simons båge slutade med hans äktenskap. Med Daphné är den första boken, Le duc et moi.

Men nyheten var ganska överraskande för fans av serien, särskilt eftersom de hoppades att Simon skulle hjälpa sin bästa vän Anthony att hitta kärleken i säsong 2.; den senare informerade Daphne och Simon om hans planer att "snabbt hitta och deklarera mina avsikter för min nya viscountess" i det sista avsnittet av säsong 1, efter att Siena har gått vidare med en annan man.

Som svar på nyheten om hans avgång, Page förklarade att han bara hade skrivit på för en säsong och att detta begränsade engagemang var något som tilltalade honom från början.: "Det är en en-säsongsbåge. Det kommer att få en början, en mitt, ett slut," sa han till Variety om producenternas första samtal med honom. "Det är intressant" eftersom det verkade vara en begränsad serie då. Jag kan komma in, jag kan göra mitt bidrag, och sedan fortsätter familjen Bridgerton.

Som sagt, Enligt The Hollywood Reporter tackade Page nej till ett avtal på fem avsnitt för Bridgerton säsong 2., med en rapporterad kurs på 50.000 XNUMX $ per avsnitt för att fokusera på sin växande filmkarriär.

I tillkännagivandet av Pages avgång försäkrade showen fansen att detta inte skulle radera hennes karaktär från showens värld, och tillade att "Daphne kommer att fortsätta att vara en hängiven fru och syster som hjälper sin bror att navigera. Om den kommande sociala säsongen och vad den har att erbjuda. Ändå kommer det inte att vara lika tröstande för fans av skådespelaren.

Bridgerton säsong 2 berättelse: vad vi kan gissa från böckerna

potential spoilers för Bridgerton, säsong 2 följer, när vi utforskar hur böckerna kan matcha serierna.

Netflix-serien kommer sannolikt att följa samma struktur som Bridgertons serie av romaner, med en bok för varje säsong. Bok två, Viscounten som älskade mig, är tillägnad Anthonys sökande efter en hustru, som nämnts.

I säsong 2 förlovar sig Anthony med Marys yngsta dotter, Edwina, men när äktenskapet närmar sig, finner den äldre Bridgerton att han oförklarligt dras till Edwinas äldre syster, Kate.

Bailey öppnade upp sina förhoppningar om sin karaktär på Decider 2020, och sa: "Jag tror att om alla kan hitta sin Kate så har de väldigt tur. Så ja, jag är exalterad för Anthony. Jag bryr mig verkligen om honom. Om jag blir ställföreträdande kär genom honom, i en fantastisk skådespelerska som spelar Kate, då kommer det att bli fantastiskt. Jag vill bara att det ska vara okej. Jag vill se honom le. Och jag vill se honom dansa. För han förtjänar den lycka som erbjuds andra karaktärer mycket tidigare i hans liv."

Bailey pratade också med Entertainment Weekly om vad Kate kommer att ge till showen: "Jag hoppas att hon träffar någon som är lika envis och kränkt av Anthony som oss alla. Jag hoppas att hon är publikens röst och att de hittar något tillsammans."

När det gäller de andra Bridgertons kommer Eloise att göra sin företagsdebut nu när hennes äldre syster Daphné har gift sig. Men navigeringen kommer sannolikt inte att gå smidigt, som hennes mamma hoppades. "Hon kommer att vända på saker och ting och dra ut håret", sa Eloise-stjärnan. Claudia Jessie på Harper's Bazaar. "Jag är exalterad över det här. Men jag skulle verkligen vilja se Eloise verkligen äga varje utrymme som hon är i." Jag borde hjälpa henne att befria sig från skuggan av hennes perfekta äldre syster."

Hennes karaktär måste också acceptera att hennes bästa vän Penelope är Lady Whistledown., och vi undrar hur nyheterna kommer att tas. "Jag kan inte föreställa mig vad det kommer att bli. Det är en enorm chock för en vänskap”, fortsatte Jessie. "Du har den här kvinnan, den här karaktären, den här mystiska författaren som Eloise i grunden är lite förälskad i och som vill vara bästa vän med lite, hon ljög för henne, hon skrev om sin familj och hon orsakade skandaler. För mig är detta det mest övertygande i världen. »

Detta borde vara grunden för mycket drama i Bridgerton säsong 2.

Bridgerton säsonger 3 och 4 har redan bekräftats av Netflix

Kära läsare, denna författare kommer med ett mycket spännande tillkännagivande... pic.twitter.com/sV0QiYcn8z 13 April 2021

mer information

I april 2021, det bekräftades att Netflix hade beställt Bridgerton för en tredje och fjärde säsong. Om det fortsatte i samma takt som romanerna, Bridgerton säsong 3 kommer att fokusera på Benedict och hans Askungens historia med den fascinerande Sophie Beckett, dotter till en jarl som av sin styvmor förvisad till tjänsten som tjänare. Sålänge, Bridgerton säsong 4 (förmodligen baserad på bok fyra, Romancing Mister Bridgerton), handlar om Penelope och Colin.

Talar med Digital Spy om hans avsikter för seriens framtid inför tillkännagivandet, sa serieskaparen Chris Van Dusen: "Grunden för den första säsongen är egentligen kärlekshistorien om Simon och Daphne. Vi fokuserar på Bridgertons äldsta dotter, Daphne. Men vi vet att det finns åtta Bridgerton-böcker eller åtta Bridgerton-bröder, och jag önskar att jag kunde utforska berättelser om kärlek och romantik för dem alla."

uppenbarligen, Netflix har inte för avsikt att låta den här showen gå någonstans - åtta säsonger verkar inte osannolikt just nu.

Dela detta