Bose Sleepbuds II syftar till att ge dig en bättre nattsömn än deras förfäder.

Bose Sleepbuds II syftar till att ge dig en bättre nattsömn än deras förfäder.
Bose släppte sitt första par Sleepbuds i juni 2018, och även om vi ursprungligen var förtjusta i deras bekväma design och förmåga att maskera externt brus, avbröts produkten så småningom året efter på grund av problem med batteritiden. Nu har Bose släppt det passande namnet Sleepbuds II, som syftar till att ta itu med de viktigaste problemen med de ursprungliga knopparna samtidigt som de lovar en bättre nattsömn. De nya huvudena kommer att finnas tillgängliga i oktober för €249 / €229 / AU$379.

¿Sömnknoppar?

För de som undrar vad Sleepbuds är, är dessa i huvudsak ett par äkta trådlösa öronsnäckor som erbjuder kraftfull "brusmaskering" och riktat ljudinnehåll fokuserat på avkoppling och sömn. Lätt, kompakt och bekväm förpackning. Det är viktigt att notera att (med Boses ord) dessa hörlurar "inte är aktiva brusreducerande hörlurar eller in-ear-hörlurar med extra funktioner, och de spelar inte musik eller låter dig ta och ringa samtal", så de som letar efter maskiner Vardagsmusikspelare bör leta någon annanstans. Några av de mest anmärkningsvärda förbättringarna jämfört med originalenheterna inkluderar en reviderad ergonomisk, akustisk och elektronisk design, samt en utökning av sömninnehåll tillgängligt i Bose Sleep-appen, som nu inkluderar "mer än 35 spår De ovannämnda batteriproblemen nämns inte uttryckligen i Boses lanseringsdokument, men det hävdas att enheterna kommer att ha ett nytt batteri som klarar 10 timmars drifttid på själva knapparna och ytterligare 30 timmar på de som laddningsfodralet.

Bose Sleepbuds II

(Bildkredit: Bose)

bullermaskering

Den brusmaskeringsteknik som Bose använder här skiljer sig från den vanliga brusreduceringen vi ser i andra vanliga hörlurar, genom att den lägger nya ljud ovanpå problematiskt omgivande brus för att "täcka och ersätta" ljud snarare än att aktivt ta bort dem. Bose samarbetade med University of Colorado Anschutz Medical Campus och UCHealth CARE Innovation Center för att genomföra en studie om den förbättrade versionen av denna teknik som finns i Sleepbuds II, och fann att 86 % av deltagarna hade upptäckt att knopparna hjälpte dem att somna och 76 % sa att det hjälpte dem att sova. Det återstår att se hur framgångsrika Bose Sleepbuds II är i sin strävan och hur värda deras relativt höga prislapp, men om de aviserade förbättringarna har implementerats är vi försiktigt optimistiska om deras kapacitet.