Better Call Saul säsong 6 release date story och
När Better Call Saul startade i februari 2015, den var inte lika hett debatterad som sin föregångare. Nu, efter fem exceptionella säsonger, vi kallar Better Call Saul säsong 6. AMC har bekräftat den sista säsongen en månad innan premiären av säsong 5, och skrivs för närvarande på distans när coronavirusepidemin rasar vidare.

Medskaparen Peter Gould och författarteamet har spenderat fem år noggrant utveckla varje komplex karaktär, och nu är berättelserna om Jimmy, Kim och New Mexicos olika medskyldiga drogpelare på väg att nå sin klimax. På tal till Deadline sa Gould att Better Call Saul säsong 6 "kommer att bli bra och det kommer att lösas."

Med tanke på att han spelar en roll i Breaking Bad, sex år efter starten av prequelen, vet vi redan att Jimmy 'Saul Goodman' McGill är säker., men det finns många karaktärer som kan vara i sikte på författaren. Väntan på den sista säsongen är redan skrämmande, så låt oss dela upp vad vi vet om Better Call Saul säsong 6 releasedatum, rollbesättning och berättelse. Se upp, spoilers för säsong 5 följer.

Släppdatum för Better Call Saul säsong 6 kommer att vara 2021

Variety bekräftar att Better Call Saul kommer att avslutas 2021. Räkna dock med att det kommer att hända under andra halvan av nästa år: det kommer att finnas tre fler avsnitt än de vanliga tio, och det brukar vara ett års mellanrum mellan varje säsong. Dessutom kan produktionsstarten försenas av Covid-19.

Arbetet med berättelsen om finalen är dock redan igång. I en intervju med Variety i april sa Gould: "Vi har precis börjat jobba under de senaste veckorna [...] Det händer saker i författarens rum som verkligen fascinerar mig."

Better Call Saul säsong 6: Vem kommer att överleva?

Säsong 5-finalen satte upp två huvudscenarier: Kim vs. Howard Hamlin och Lalo Salamanca vs., ja, alla.. I slutscenen lämnar vi Lalo i brand efter det misslyckade mordförsöket på Gus. Med sitt hus i brand och sin mamma död, "Lalo har hämnd i ögonen och han är på väg norrut för att hämnas", sa Tony Dalton till LA Times. Men vi vet att Lalo överlever, eftersom vi minns Goodmans skräckslagna replik till Walter White i Breaking Bad: "Sände Lalo dig?"

En av männen med ett mål på ryggen är Nacho Varga, och Gould sa till The Wrap att han var "i stora problem." Nacho försvinner under mordet, och Lalos långa plan att fixa dryckerna som han delade med Varga ögonblick tidigare bekräftar att han misstänker sin tidigare kollegas engagemang. Nacho dyker aldrig upp i Breaking Bad, så satsa inte på att han klarar det levande.

Vilken bra säsong det var! Jag kan inte vänta på sista säsongen. Vad tror du kommer att hända med Kim? Vad ska Lalo göra härnäst? Vad händer med nachon? ? Kommer #salamancatwins att städa huset? Bättre # BetterCallSaul #salamancatwins #BreakingBad pic.twitter.com/3nQZsBpLFr April 21 2020

En annan central Better Call Saul-karaktär som saknas i Breaking Bad är Jimmys fru, Kim Wexler, som inte heller verkar vara på en säker väg. Efter att ha konfronterat Lalo, när han redan har en fot i graven, verkar det som om den tyste advokaten har en smak av kaos: han vill lura Howard med båda händerna av sin lysande juridiska karriär, vilket gör att miljontals unga gifta män är. Gould är också orolig för Wexler: I en intervju med The Wrap säger han, "Titeln på det näst sista avsnittet av den här säsongen var Bad Choice Road. Visst verkar Kim Wexler vara på fel spår. »

På många sätt har Kim och Jimmys roller vänt om. Efter Saul Goodmans nära dödsupplevelse i öknen återvände han till den osäkra Jimmy McGill. I samband med deadline sa Bob Odenkirk: ”Jimmy är på en utsatt plats. Han är på en svag, osäker och rädd plats inuti. »

Vi vet att McGill har en framgångsrik säsong 6 av Better Call Saul, men kommer det att vara värt det? "Det är ett stöd för hemska saker, inte bara i Walter White, utan i alla andra saker han gjorde," sa Gould till Deadline. "Jag känner att den har en karmisk belastning. Vinner den här killen ett lyckligt slut? «

Vilken tur att få samarbeta med den här killen! #Bäst att ringa Saul pic.twitter.com/QlwlonI 3:21 2020 april XNUMX

Bästa spelare av Call Saul: Kommer fler Breaking Bad Characters tillbaka?

Bättre att ringa Saul skulle inte existera utan mannen själv, så Odenkirk kommer att vara tillbaka som Goodman. Better Call Saul Säsong 6 Besättningslista obekräftad, men vi kommer säkert att se mer av Rhea Seehorn (Kim Wexler), Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut), Patrick Fabian (Howard Hamlin), Micheal Mando (Nacho Varga), Giancarlo Esposito (Gus Fring) och Tony Dalton (Lalo Salamanca) .

Men även om Gould redan har bekräftat att vi inte kommer att se Jesse (Aaron Paul) eller Walter (Bryan Cranston), skulle vi kunna se några andra Breaking Bad cameos? Vi har redan haft återkomsten av Hank (Dean Norris) och hans vän från DEA, Steven (Steven Michael Quezada) i säsong 5.

Kommer Better Call Saul säsong 6 överskugga Breaking Bad?

Det tog inte lång tid för Better Call Saul att motivera dess fulla existens.. Dess odelade inställning till karaktärsutveckling gör den inte bara bättre än Breaking Bad på vissa sätt, utan också en av de vackraste showerna som finns just nu. Och det kommer förmodligen bara bli bättre.

Dela detta