Barcelona vs Real Madrid live: hur man tittar på El Clásico online var som helst nu

Barcelona vs Real Madrid live: hur man tittar på El Clásico online var som helst nu
Det var ett tag sedan, men den första El Clásico i säsongens La Liga-kampanj har äntligen kommit! Och även om det är rättvist att säga att varken Barcelona eller Real Madrid har varit som bäst den här säsongen, befinner de sig återigen i toppen av La Liga med lite att skilja mellan de två rivalerna. Det är ett spel som ger en hel del kraft i årets titelrace - se till att du inte missar ett ögonblick av händelserna genom att läsa vidare för att ta reda på hur du får en Barcelona vs Barcelona Real Madrid livestream Barcelona gick in i matchen efter att ha sett deras sju matcher lång segerserie i alla tävlingar stoppades på lördagen av Real Sociedad, som gjorde oavgjort 2-2. Zinedine Zidanes Madrid kunde dock inte dra nytta av Barcas skuld, efter att bara ha vunnit oavgjort 1-1 mot Valencia för att hålla sin poängnivå på 35 men på andra plats på grund av målskillnad.

Barcelona vs Real Madrid live: var och när Den här nyckelmatchen i La Liga äger rum på Barcelonas Camp Nou idag (onsdag 18 december) med avspark klockan 8 CET. Så det är 7:2 GMT-avgång i Storbritannien och 11:6 ET, 19:20 PT i USA och XNUMX:XNUMX AEDT på torsdagsmorgonen för de som vill ansluta från Down. Ousmane Dembélé och den brasilianske mittfältaren Arthur ställs på sidan av Barca på grund av skada och Ivan Rakitic måste behålla sin plats på startlinjen. Real förväntas välkomna Mendy tillbaka efter hans avstängning, men Marcelo är kvar på listan över funktionshindrade och kommer att vara frånvarande. Barcelona går in i matchen som bookmakers favorit, kanske tack vare hemmafördelen och att ha haft en extra ledig dag för att förbereda sig, men El Clásico matcher är allt annat än förutsägbara och riktiga kommer att gå in i matchen därefter. Se hela dramatiken utvecklas med vår liveguide mellan Barcelona och Real Madrid nedan. För att se hur du ser resten av säsongens matcher, kolla in vår guide om hur du livestreamar fotbollssäsongen La Liga XNUMX/XNUMX.

Använd en VPN för att titta på El Clásico utanför ditt land

Längre ner på den här sidan får du reda på hur du tittar på El Clasico-fotboll i Storbritannien, USA, Kanada och Australien. Det är till och med gratis på vissa ställen. Du kan vanligtvis ansluta till TV eller online. Men om du tittar på La Liga online från utlandet kommer du snabbt att upptäcka ett hinder: geoblockering. Det betyder att du inte kommer att kunna se strömmen om du inte: i) hittar en tveksam Reddit-ström (vilket vi starkt avråder från), eller ii) använder en VPN (vilket vi gör, och det är faktiskt ganska enkelt också).

Ett virtuellt privat nätverk är perfekt för detta eftersom det låter dig ändra din IP-adress så att du verkar vara på en helt annan plats (dvs. den i ditt hemland). Och det är ExpressVPN som dominerar det hela. Vi kan säga det konfidentiellt eftersom vi har provat många. Det är snabbt, säkert och väldigt enkelt att ladda ner och använda. Dessutom är den kompatibel med bärbara datorer, mobiler, surfplattor, Apple TV-konsoler, Smart TV... listan fortsätter. Upptäck Express VPN och få 3 månader gratis på en årlig plan, samt 49 % rabatt på ordinarie pris. Det har också andra praktiska användningsområden, som att kringgå blockering av webbplatser på vissa kontor, skolor och till och med i vissa länder. Och på grund av dess krypterade tunnlar kommer ExpressVPN i allmänhet att hålla dig säkrare och mer anonym online.

Hur man streamar Barcelona vs Real Madrid live i Storbritannien

Premier Sports har blivit det långsiktiga fokus för livesändning av La Liga. Premier Sports är tillgänglig för Sky TV- och Virgin Media-kunder för €11.99 per månad, eller €99 per år, och har en onlinespelare tillgänglig för samma månadspris eller för en fast avgift på €89. Förutom La Liga erbjuder tjänsten även livebevakning av Serie A och den holländska Eredivisie. Täckningen för kvällens match börjar på Premier Sports 1 kl. 7. Om du är utanför Storbritannien och vill se El Clasico enligt ovan, oroa dig inte för geoblockerare på ditt konto, ta bara ett VPN och fortsätt. instruktionerna ovan. för att överföra ; live action.

Hur man tittar på El Clásico: direktsändning i USA

Den internationella betal-TV-sportspecialisten BeIN Sport har rätt att sända spansk fotboll från La Liga fram till 2024, inklusive El Clásico. Så om du har ett abonnemang kan du se det redan via BeIN Sports Connect-appen. BeIN Sport är tillgänglig via de flesta kabelbolag, men också genom streaming-tv-tjänster som FuboTV och Sling. Och för detta enorma spel gör Sling TV också en affär där du kan titta på detta självständigt för en betalning på €5. Starten av denna sammandrabbning mellan de främsta spanska rivalerna är klockan 2 amET, 11 amPT i USA.

Hur man sänder live Barcelona vs Real Madrid i Kanada

Precis som söder om gränsen är BeIN Sports platsen för all La Liga-action i Kanada den här säsongen. Det här är mobilappen BeIN Sports Connect. Om du inte vill prenumerera på BeIN är FuboTV den exklusiva leverantören av La Liga live-fotbollsstreamingtjänst. Naturligtvis, om du är utanför Kanada, kan du gå VPN-vägen ovan och fortfarande ansluta med en BeIN- eller Fubo-anslutning. Starten för detta avgörande spel i Kanada är klockan 2 amET och 11 amPT.

Hur man streamer El Clásico live i Australien

Om du vill titta på spansk toppfotboll Down Under, måste du vara prenumerant på beIN Sport, som har tilldelats exklusiva rättigheter att livesända La Liga för den här säsongen. Om du är Foxtel-kund kan du lägga till beIN i ditt paket mot en extra avgift. Oroa dig inte om du inte gör det, eftersom du också kan prenumerera på beIN som en fristående prenumeration som kan ses på din bärbara dator, stationära eller mobila enhet. Det kostar 19.99 € per månad efter att ha utnyttjat en två veckors GRATIS provperiod. Avspark för denna match är 6:00 AEDT på torsdag morgon.

Från en snabb blick på resten av den här artikeln kan du förmodligen gissa vem som visar La Liga-fotboll på Nya Zeeland. Just det... våra gamla vänner på BeIN Sports. I Nya Zeeland kostar det 19.78 € per månad att komma åt en TV, bärbar dator eller mobiltelefon. Det börjar kl. 7 NZST på torsdag morgon för de som vill ansluta från Nya Zeeland.

Hur man streamer all action online direkt till din TV

Möjligheten att strömma all fotboll live till din telefon eller surfplatta är onekligen användbar - du behöver inte missa ett enda mål, även om du inte är hemma. Men om du vill strömma fotboll från internet till din TV, kan det vara värt att ta en streaminglåda. Kolla in vår guide till de bästa strömmande mediaspelarna, inklusive Apple TV, Roku och Amazon Fire.

< p class="vanilla-image-block">

Det bästa för

Allt: #1 bästa VPN-torrent och P2P-trafikprestanda och säkerhet Balans av alternativ och användarvänlighet