Amazon har övergett det billigaste erbjudandet för Samsung A40: betala mindre än 200 €

Amazon har övergett det billigaste erbjudandet för Samsung A40: betala mindre än 200 €

I det stora antalet telefoner som Samsung lyckades lansera under 2019, dyker Samsung Galaxy A40 upp i budgetkategorin. Så när vi fick reda på att Amazon hade sänkt det lägsta priset på telefonen verkade det som en anledning att fira.

Nåväl, åtminstone de som vill skaffa en ny telefon till en budget bör glädja sig, med vetskapen om att den här affären ser ut att vara en av de bästa telefonerbjudandena i världen för närvarande, och kostar bara 198.50 €. Det är mindre än du för närvarande måste betala för dess förment billigare syskon: A30.

Fullpackad med imponerande Samsung-hårdvara, med en Full HD+-skärm och driven av 4 GB RAM och ett 3100mAh batteri, är det ett kraftfullt tekniskt verktyg, långt över priset du betalar.

Du kan se priset för denna Samsung Galaxy A40 i sin helhet. Men även om Amazon inte har angett något slutdatum rekommenderar vi att du inte lämnar det här erbjudandet för länge – det är det billigaste priset som finns och kan försvinna inom en snar framtid. framtida.

Detta billiga Samsung Galaxy A40-erbjudande:

Samsung Galaxy A40: 219 € 198.50 på Amazon
Samsungs nya enheter i "A"-serien har gjort tillverkarens namn överkomligt. Du får all stil och finess hos Samsung-telefoner samtidigt som du sänker priset till knappt 200 €. För att inte tala om, det är det bästa priset som för närvarande finns på den här enheten.
Se erbjudandet

Hur är Samsung Galaxy A40?

Att skapa en ny Samsung-enhet för mindre än 200 € är en riktig framgång. Även om Galaxy A40 är en av de mindre "A"-enheterna har den fortfarande en stor Full HD-skärm, ett hörlursuttag, en fingeravtrycksläsare och kvalitetskameror. Alla funktioner som wow prislappar som denna.

Läs hela vår recension av Samsung Galaxy A40