En dedikerad spelare använde en Minecraft-mod för att åstadkomma den extraordinära bedriften att bygga en PC och sedan köra Doom på den.

Reddit-användaren Onesnowcrow lade upp en video som visar hur spelaren beställde datordelar via satellitinternet i spelet Minecraft, tappade dem från luften, monterade dem, installerade Windows 98 och sedan demonstrerade sin kraft genom att först använda Paint-programmet. , sedan köra det. och spelar. Förlust.

Det har varit en populär trend på internet i flera år att se hur många olika sätt och medier du kan spela det äldre förstapersonsskjutspelet på, men det är definitivt ett av de mest kreativa. Du kan se videon här (öppnas i en ny flik).

did_he_just_order_pc_parts_via_satellite_internet från r/pcmasterrace

Analys: "Doom" modifiering och vidare

Somebody Get Something-Something to run Doom har blivit känd för memes just nu, eftersom människor över hela världen använder alla möjliga saker som inte spelar Doom för att göra just det.

Som när någon spelade spelet genom ett graviditetstest eller när Doom kollade någons Twitter-profil. Klart, "men kan det köra Doom?" många kreativa utvecklare tog utmaningen på allvar.

Och ibland går utmaningen bortom Doom, eftersom en uppfinningsrik person har gjort den fullständiga versionen av Pokémon Red spelbar genom sin egen Twitter-avatar. För att inte tala om den senaste "Twitch Plays Elden Ring", som inspirerades av det berömda "Twitch Plays Pokemon"-evenemanget.

Dela detta