Algo sospechoso se esta gestando en el proximo evento Big

Det är dags för Splatoon 3-spelare att samlas för lite laxfisk, eftersom Nintendo har meddelat datumen för sitt kommande Big Run co-op-event.

Big Run kommer att äga rum 10-12 december och kommer att se staden Splatoon 3:s Splatsville invaderas av Salmonid, fiskhybridvarelserna som tidigare setts i spelets befintliga co-op-läge, Salmon Run.

Även om få detaljer har getts om det faktiska innehållet i specialläget, finns det mycket att hämta från reklambilderna på Nintendos Twitter-sida.

Vi är alla i samma båt

Vi kommer att behöva en större Slosher. -timerar och gör några Salmon Run-vändor idag! pic.twitter.com/MbfrvpixrRN29 november 2022

Se mer

Där Salmon Run erbjuder liknande stilar som ett capture the flag-scenario, och ställer fyra spelare mot horder av laxfiskar när de strävar efter att samla guldägg, verkar det som om Big Runs mål är något annorlunda.

Reklambilder från Nintendos officiella tillkännagivande visar Squid King som håller i en gyllene laxfisk. Detta kan antyda en annan samlarobjekt eller trofé i spelet, kanske med bara en per lag om fyra för att höja insatserna så mycket.

Vi vet att Wahoo World är det första området i Splatsville du behöver för att försvara mot invasionen av laxfisk, och spelare kommer att kunna komma med sin co-op-kohort från och med den 10 december för bara några dagar.

Big Run kommer att markera det första av Splatoon 2022:s Chill Season 3-erbjudanden, varav resten har lagts ut i kommande patch-anteckningar (öppnas i en ny flik). Att döma av dem inkluderar höjdpunkterna femtio nya föremål att hitta i butiken, tre nya typer av vapen och en ny Salmon Run-nivå med titeln Marooner's Bay.

Dela detta