T3 passform | teknisk radar

En minuts recension

T3 Fit sticker ut som en av våra favorithårtorkar på grund av sin lätta och kompakta design. Och det här är faktiskt bara en modell från en rad snygga håraccessoarer från det amerikanska företaget T3. T2003, som lanserades 3 som ett "nytt skönhetsteknikföretag", säljer för närvarande ett brett utbud av hårteknologier och apparater som har utformats noggrant för att förbättra din salongsupplevelse. Välj bland hårtorkar, plattjärn, locktång och andra användbara och eftertraktade stylingverktyg.

T3 Fit Compact Hair Dryer kom i februari 2021 och även om det inte är den senaste utgåvan, är den fortfarande ett populärt val för finsmakare på grund av sin lätta men kraftfulla design. T3 har sedan dess släppt den lika snygga T3 Afar i januari 2022, som är ännu lättare och kommer med ett vikbart handtag som gör den perfekt för resor. För sin del är T3 AireLuxe den senaste hårtorken från T3, lanserad i april 2022; Har 15 värme- och hastighetsinställningar för att göra den idealisk för alla hårtyper.

T3 Fit är designad för att vara 30 % mindre och 20 % lättare än en T3-hårtork i full storlek, men ger ändå en kraftfull kraft. Ombord på T3 Fit finns all fantastisk teknik du kan förvänta dig av en vanlig hårtork. Har IonAir-teknologi för att leverera en bred ström av joninfunderad luft för att torka hår försiktigt och snabbt. Dessutom mättar dess jongenerator luftflödet med negativa joner för en jämn, glänsande finish; vi märkte hur bra det fungerar på burrigt hår. Även om kontrollknapparna inte är de lättaste att använda och känns lite klumpiga designmässigt, njöt vi av att använda T3 Fit på grund av dess bekväma grepp, tysta drift, jämna balanserade luftflöde och lätta design. Kort sagt, vi tycker att den passar bäst för dig som vill ha kraften hos en vanlig hårtork i en mer kompakt form.

T3 Passande pris och tillgänglighet

I skrivande stund kan T3-fön och stylingverktyg köpas online i USA och Storbritannien, med T3 Fit-modellen som kostar 119.99 USD/130 €.

Vi tycker att det är ett rimligt pris för en hårtork som erbjuder alla funktioner som en hårtork i full storlek, men i en mer kompakt form. Plus, när det gäller stil, ser och känns T3s produkter premium, och varumärket erbjuder alla sina bästsäljande hårtorkar till rimliga priser under €221/€200. Som jämförelse kan du förvänta dig att betala runt €210 / €189 för den populära GHD Helios och från €354 / €320 för Dyson Supersonic.

Pris och tillgänglighetspoäng: 5

T3 passform design

Designen på T3 Fit ser och känns lyxig, med hårtorken snyggt presenterad i en vit låda. Inuti lådan kommer du att upptäcka att den sitter bredvid ett enda koncentratormunstycke, och om du väljer att köpa den med dess kompatibla diffusor kommer den i en separat låda. Du kan också välja från ett brett utbud av tillbehör i T3-sortimentet, inklusive en mjuk paddelborste, clipset och absorberande lyxig turbanhandduk.

T3 Fit Hårtork i kartong

(Bildkredit: framtid)

Vi älskar den rena stilen på T3, som har en glansig vit finish med roséguldaccenter. Den finns även i en attraktiv grafitfinish om du föredrar det. Samtidigt som den är bekväm att hålla och kompakt i handen, gör dess blanka yta den något hal när den kammas med vaxade händer. Till skillnad från vissa hårtorkar vars kontroller ligger i linje med handtaget, sticker T3 Fits kontroller ut något. Även om det inte gör det lika enkelt som några populära hårtorkar vi har testat, gör det T3 Fit lätt att kontrollera.

T3 Fit har roséguldaccenter

(Bildkredit: framtid)

De mest attraktiva egenskaperna hos T3 Fit-designen är dess storlek och vikt, vilket gör den omedelbart tilltalande för dem som vill ha en hårtork för resor eller helt enkelt saknar förvaringsutrymme hemma. Den är 20 % lättare och 30 % mindre än T3 AireLuxe i full storlek, till exempel, men packad med lika imponerande teknologi för att styla håret med imponerande resultat.

Med en vikt på 400 kg visar sig T3 Fit vara ett utmärkt verktyg för de med långt eller tjockt hår som tar tid att torka; detta kommer att begränsa eventuell armömhet du kan uppleva vid långvarig användning, något frisörer kommer att säga till dig är ett stort misstag.

Observera att huvudet på T3 Fit är kortare och tjockare än den slankare T3 AirLuxe-hårtorken i full storlek; Faktum är att T3 Fit är förvånansvärt lika i storlek som Dyson Supersonic. Men trots att den är lättare än Dyson Supersonic, som väger 660 g, är T3 Fit inte den lättaste hårtorken på marknaden. För en lättare hårfön i full storlek, kolla in Parlux Digitalyon Light Air Ionizer.

T3 Fit Configuration

(Bildkredit: framtid)

Att ställa in T3 Fit för användning var helt enkelt en fråga om att koppla in den och gå. Dess 9 fot långa sladd gjorde det möjligt för oss att röra oss fritt, medan torktumlarens kontroller är bekvämt placerade på handtaget och klickar säkert när de trycks ned, utan chans att av misstag trycka på inställningarna under användning. . Koncentratormunstycket var lite svårt att ansluta till hårtorkens huvud till en början, men när vi väl kom på hur det ansluter, tack vare pilarnas inriktning, kunde vi växla mellan koncentratormunstycket och diffusorfästet med lätthet. .

Designpoäng: 4.5/5

T3 passform prestanda

Det fantastiska med T3 Fit är att den trots sin lilla storlek har all kraft och prestanda du kan förvänta dig av en fullstorleksmodell. Med 1600 watt och två hastighetsinställningar och tre värmeinställningar, har den designats för att klara en mängd olika hårtyper, från rakt hår till hår med typ 4 lockmönster, tack vare skonsamt, jämnt luftflöde och diffusion. .

Det är hårtorkens jongenerator som mättar luftflödet med negativa joner för att minska frizz och främja glans, medan IonAir-teknologin säkerställer att håret torkar snabbt men skonsamt. Efter att ha använt T3 Fit kunde vi definitivt känna fördelarna med dess inbyggda teknik gentemot konkurrerande märken, som ofta kan kännas för snabb och för varm.

Genom att använda T3 för att torka långt, vågigt, frizzbenäget hår med även den minsta antydan av yttre fukt, blev vi imponerade av hur snabbt det torkade håret, på mindre än fem minuter. Vi kände fördelarna med den här hårtorkens konsekventa luftflöde på både hastighetsinställningen och alla tre värmeinställningarna. Faktum är att även när vi använde T3 Fit på sin högsta inställning, blev fönen aldrig för varm eller blåste för hårt. Resultatet blev mjukare hår som hade en mindre fluffig konsistens än när det torkades med andra populära hårtorkar.

Vi använde också en stor rund borste för att blåsa ut håret, och vi gillade att det fick håret att se tjockt och tungt ut, med fin rörelse och glans. Resultaten på kortare frisyrer var lika imponerande, med T3 som tog mindre än tre minuter att torka kortare hår helt.

Tänk på att även om hårtorken aldrig blev för varm, så var den kalla inte heller så kall; vi förväntade oss en mycket svalare fläkt än den levererade. Vi märkte också att när det kalla skottet trycktes, eftersom det minskade kraften och värmen i hårtorken, tog det lite längre tid än vi skulle vilja kyla ner.

Som tur är är T3 Fit lagom tyst. Vi använde en app för decibelmätare för att mäta ljudnivåer, med 85dB på högsta inställningen och 77dB vid den lägsta inställningen. För att sätta det i ett sammanhang har vi redan testat mycket starkare hårtorkar som släpper ut runt 90 dB brus. Eftersom T3 Fit inte blir för varm eller bullrig, är den också ett bra val för barns hår, vilket gör det till ett bra köp för hela familjen.

Prestandabetyg: 4.5/5

Jämförelse av T3 Fit med andra kompakta hårtorkar

En jämförelse av kompakta hårtorkar, från vänster till höger: Parlux, T3 Fit och Dyson Supersonic (Bildkredit: Future)

kontrollpanel T3

Svep för att rulla horisontellt AttributNotesPoängPris och tillgänglighetBra värde för en vackert designad hårtork med en förstklassig känsla och användbara värme- och hastighetsinställningar för en mängd olika hårtyper.5/5Design Lätt och kompakt i storleken, T3 är balanserad i handen och bekväm att använda för en lång period. Den 9 fot långa sladden gör den lätt att flytta medan du stylar, medan koncentratormunstycket styr luftflödet för snygga, snygga resultat. 4.5/5Prestanda Förvånansvärt tyst och med välbalanserat luftflöde med Ion-teknik för att hålla kvar fukt, var T3 Fit ett nöje att använda. Vi hade velat ha ett "svalare" skott, men vi tycker att valet av värme- och hastighetsinställningar var idealiska för uppgiften. 4.5/5

borde jag köpa?

Köp den om...

Köp inte om...

T3 Fit Compact Hårtork: Prisjämförelse

visa liknande föremål (öppnas i en ny flik)amazonas (öppnas i en ny flik)