Oavsett om du vill öka din integritet online eller kringgå geografiska begränsningar på webbplatser och streamingplattformar med bara några klick, är det bästa VPN-verktyget du behöver.

Lyckligtvis finns det gott om Black Friday VPN-erbjudanden där ute just nu. Det betyder att du kan få bästa valuta för pengarna på din nästa säkerhetsprogramvara.

Redan en av de bästa billiga VPN-leverantörerna, privat internetåtkomst är nu löjligt prisvärd eftersom användare kan spara 83% till sitt ursprungliga pris.

För att ta del av detta läckra erbjudande, prenumerera på din tvåårsplan på vad som fungerar till en liten månadsavgift på 2.03 € (öppnas i en ny flik).

Det är dock ingen enkel rabatt. PIA:s VPN-erbjudande inkluderar även 4 månaders gratis skydd. då får du 28 månader till priset av 24 (öppnas i en ny flik). Läs vidare när vi förklarar allt du behöver veta om Black Friday-rean nedan.

Private Internet Access VPN-erbjudandet i sin helhet:

Vad gör denna PIA-affär så bra?

Nåväl, det vi gillar mest med det här erbjudandet är utan tvekan dess pris. Men PIA tillhandahåller mycket kraftfull programvara som lämpar sig för många olika användningsområden.

Till att börja med är deras appar av mycket hög kvalitet, alla med öppen källkod och mycket enkla att använda för att passa även nybörjare. Samtidigt erbjuder de ytterligare anpassningsalternativ så att expertanvändare inte blir besvikna.

Du kommer inte att missa nätverkstäckning heller. PIA har ett brett utbud av 10 000+ servrar i 84 länder, inklusive minst en server i varje delstat i USA, och även om det inte är den snabbaste VPN, ökade den från 450 till 510 Mbps med den senaste WireGuard. Dessa resultat borde vara mer än tillräckligt för de flesta användare.

Om du letar efter tillförlitlig säkerhet är du i goda händer med PIA, eftersom det erbjuder ett bra urval av säkerhetsprotokoll, en kraftfull kill switch, obfuskeringsteknik och webbläsartillägg med extra sekretessfördelar.

Dess nyligen tillagda SmartDNS-funktion stärker också dess avblockeringsförmåga, vilket gör den perfekt för att kringgå onlinecensur och som en pålitlig strömmande VPN.

Dessutom kan du alltid begära en återbetalning med deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du inser att detta inte är rätt tjänst för dig.

Dagens bästa erbjudanden för privat internetåtkomst

(öppnas i en ny flik)Privat internetuppkoppling (öppnas i en ny flik)Privat internetuppkoppling (öppnas i en ny flik)

Dela detta