Ahorre mas del 20 en este secador de pelo GHD

Amazon har sänkt kostnaden för GHD Helios-hårtorken med XNUMX %, och sänkt den från XNUMX € till bara XNUMX €, bara XNUMX € mindre än den bästa kostnaden vi har sett för denna hårtork, som är en av de lättaste modellerna. vi försökte (Inte i Storbritannien? Scrolla ner för de bästa erbjudandena för hårtorkar i ditt område.)

De bästa hårtorkarna hjälper dig att skapa en salongsstil hemma, oavsett om du vill ha rakt hår eller väldigt snyggt hår. De kan dock bli ett dyrt köp, så ett erbjudande om hårtork är alltid välkommet.

GHD Helios imponerade på oss när det gällde torkhastigheter och är en av de snabbaste hårtorkarna vi har använt, och har den rätta balansen mellan hastighet och temperatur för att säkerställa att vårt hår inte lider av värmeskador.

Dagens bästa erbjudanden för hårtorkar i Storbritannien

GHD Helios har 3 hastighets- och temperaturinställningar, inklusive en "cool shot"-knapp, som ställer in torkning med en blåst av kall luft när du är klar med stylingen av dina lås. Hårtorken har även jonisk teknologi, som släpper ut negativa joner för att påskynda avdunstning och reducera flygande. GHD hävdar också att denna teknik kan öka ljusstyrkan med upp till XNUMX %.

Fler erbjudanden på hårtorkar

Du kan se var och en av dagens bästa hårfönerbjudanden i ditt område nu.

De bästa erbjudandena på instant hårtorkar.

Dela detta