Julen har kommit tidigt för Zeta Halo eftersom vinteruppdateringen får en makeover. Nytt innehåll kommer lagom till ett festligt gratisspel som gör det enklare än någonsin att spela anpassade kartor, lägen och pitcher i den senaste varianten av The Pit.

Halo Infinite är den sjätte delen av 343 Industries sci-fi-fantasi. Den första delen av vinteruppdateringen lade till ett samarbetsalternativ (öppnas i en ny flik) till huvudkampanjen, och vi förväntade oss inte att nästa uppdatering skulle komma senare under 2023, när den tredje säsongen släpps.

Decemberuppdateringen har dock mycket mer i beredskap för oss; Inte bara kan vi nu enkelt se anpassade kartor och lägen i webbläsaren för anpassade spel, utan det nya Empyrean PvP-läget ser återkomsten av ett mycket älskat läge som senast sågs i det tredje och fjärde Halo-spelet.

Det är ett sant bevis på formbarheten i Halos flerspelarlägen, och visar hur viktigt det är för seriens fortsatta framgång.

smidd i härlighet

Med ankomsten av Forge in the Winter-uppdateringen fick vi äntligen verktygen för att skapa våra egna kartor och lägen i Halo Infinite.

Halo-communityt har gjort detta i spader och skapat hundratals anpassade spel att spela. Så många faktiskt att det kan vara svårt att hitta det bästa av dem. Det är det som gör den här anpassade spelläsaren till en sådan livskvalitetsfunktion: det är äntligen lätt att hitta de typer av kartor och lägen du vill spela.

"Vi håller helt med spelarna som ansåg att den anpassade spelwebbläsaren borde vara en prioritet - det är en viktig stödstruktur för vad spelare skapar i Forge och en pelare för samhället", säger Alex Wakeford, skribent för 343 Industries community, i lappanteckningarna (öppnas i en ny flik). "Teamet har arbetat hårt för att få den här funktionen mycket tidigare, men det kommer med förbehållet att detta är en V1. Så det kommer förmodligen att ha några grova kanter på det, men vi kände att det var viktigare att få det här i händerna på spelarna så snart som möjligt.

Oändlig gloria

(Bildkredit: 343 Industries)

Decemberuppdateringen ger också det nya Empyrean PvP-läget, en återskapande av The Pit från Halo 3, som laget senast spelade på en liknande karta i Halo 4.

Här kommer spelare att matchas med andra spelare genom multiplayer-matchmaking-menyn innan de släpper in på inomhusarenan där ett enskilt lag kan regera som segrare. Du måste springa efter kraftfulla vapen som Rocket Launcher, eller springa för positioner med höga möjligheter genom att nå prickskyttstornen före dina fiender.

Dessa välbekanta funktioner kommer att dämpas av Halo Infinites eget kaos. Som blogginlägget frågar: "Hur förändrar Halo Infinite-leksaker, som din utrustning för begränsad användning, några av dessa [etablerade] dynamik och påverkar hur du korsar kampdansgolvet?"

Den här nya uppdateringen ger dig också massor av gratis kosmetika, med alla för närvarande tillgängliga pansarkärnor och tio kadettskinn upplåsta för alla.

Genom att göra det enklare än någonsin att få tillgång till anpassade kartor och strid i Empyrean, vet Halo Infinite-teamet tydligt hur man spelar till seriens styrkor. Halos anpassningsbara sandlådeelement för flera spelare har alltid varit en viktig del av det som gör den speciell, och den här uppdateringen låter verkligen dessa element lysa mer än någonsin.

Dela detta