Live Australian Open: Hur man tittar på Grand Slam Tennis 2021 online var som helst

Live Australian Open: Hur man tittar på Grand Slam Tennis 2021 online var som helst
Professionell tennis återvände för gott i februari, när världens bästa spelare, inklusive Novak Djokovic, Rafael Nadal, Serena Williams och Naomi Osaka, tog sig till planerna i Melbourne för Australian Open 2021. Det första Grand Slam-evenemanget för den nya säsongen, nu det är den näst sista etappen av turneringen, så läs vidare när vi förklarar hur du ser en Australian Open livestream och tittar på all tennis online var du än är just nu. Förra årets herrsingelmästare Djokovic är favoriten att upprepa som mästare i vad som skulle bli en andra tre-omgång Australian Open för serben. Men han kan inte ta något för givet eftersom han ser ut att öka sitt Grand Slam-tal. Titta på Australian Open: Live Stream 2021 Datum: Måndag 8 februari till söndag 21 februari Session starttid: 11:00 AEDT / 12:00 GMT / 7:00 ET / 4:00 PT / 1:00 NZDT Eftermiddag Sessionens starttid: 7:00 pm AEDT / 8:00 am GMT / 3:00 am ET / 12:00 pm PT / 9:00 pm NZDT Plats: Melbourne Park, Melbourne Livestream GRATIS: 9Nu (Australien) Globala liveströmmar : Skaffa ESPN med Sling TV gratis provperiod (USA) | Lyssna på Eurosport på Sky Go (UK) Titta var som helst: Prova ExpressVPN 100 % riskfritt Nästa generation av sportstjärnor - som Dominic Thiem, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas och Alexander Zverev - vid ett tillfälle i eller under 2021 d' Établir un nouvel ordre hiérarchique alors que des légendes como Roger Federer harma à l'écart en raison d'una wounda. Av dessa ser Medvedev ut som mest sannolikt att vända den gamla Australian Open-ordningen, men när det kommer till sagor är säkert alla positiva till hans världsetta rankade ryska landsman. 114 Aslan Karatsev nu? Han överraskade sådana som Diego Schwartzman och Grigor Dimitrov att bli den första spelaren från Open Era att nå semifinalen på sin Grand Slam-debut. I damsingellottningen är det utan tvekan ännu mer konkurrenskraftigt. Den legendariska Serena Williams, som fortfarande jagar sitt rekord 24:e Grand Slam-singel, har ibland verkat ostoppbar hittills, och skickat Simona Halep som nummer två i världen till ett 2-6 3-6-kval. Men hon ställs mot den lika imponerande Naomi Osaka om en plats i finalen. Med så mycket på spel är Australian Open 3 en turnering som ingen tennis bör missa och ingen måste missa. Följ bara vår guide nedan när vi förklarar hur du tittar på en livestream från Australian Open och fånga all action online var du än är just nu.

Australian open tennis live

Så här ser du Australian Open 2021: streama tennis live online gratis Down Under

Återigen kan australiska tennisfans se all Australian Open-action utan att betala ett öre tack vare Channel 9, som är helt GRATIS. Det bästa av allt är att varje spel på varje plan kommer att vara tillgängligt att streama GRATIS på streamingtjänsten 9Now. Allt du behöver göra för att streama tennis är att registrera dig med din e-postadress och ange ditt lokala australiska postnummer (som 3000 för Melbourne). Spelet börjar kl. 11 AEDT varje morgon, medan kvällspass börjar kl. 7. Om du för närvarande är utomlands men Om du vill dra nytta av denna gratis bevakning av Australian Open på Channel 9, måste du skaffa ett VPN. Är det så det fungerar.

Så här tittar du på en livestream av Australian Open utanför ditt land

För detaljer om sändningar och sändningar i tennisälskande länder som Storbritannien, Australien, USA, Kanada och Nya Zeeland, scrolla bara ner, vad du vill. Du bör veta att du är där, inklusive detaljer om vem som visar tennisen. Men om du försöker övervaka din inomhustäckning från en plats utanför ditt hemland kommer du snart att stöta på ett problem: geoblockering. Det är här sändaren hindrar dig från att se din vanliga sändning från utlandet. Det är ett vanligt problem för sportfantaster runt om i världen. Lyckligtvis finns det en enkel lösning.

ExpressVPN: Få världens bästa VPN
Vi har gått igenom alla stora VPN:er och betygsätter ExpressVPN som vårt bästa val, tack vare dess hastighet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Den är också kompatibel med nästan alla streamingenheter, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android och Apple mobila enheter. Registrera dig för en årsplan nu och få ytterligare 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, låt dem veta det så återbetalar de dig utan bekymmer. Une fois que vous avez choisi et installé votre VPN de choix, ouvrez helt enkelt l'aplicación correspondente du service, appuyez sur ``choisir l'emplacement'', sélectionnez le pays approprié et vous pourrez regard l'émission comme si vous étiez de retour i hans hus. - Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

australisk öppen tennis live usa

Så här ser du Australian Open: livestream tennis 2021 online i USA.

I USA bevakas Australian Open med tillstånd av ESPN och Tennis Channel, som också äger rättigheterna till turneringen, men som bara kommer att visa den på linjär tv. Båda tjänsterna är dock kabeltjänster, så för att se Australian Open online måste du vara en betalande kund. Eller ha en bra over-the-top streamingtjänst som ger dig tillgång till samma kanaler för en bråkdel av priset! Av de många och varierande alternativen är det bästa för tennisfans som vill se en livestream av Australian Open Sling TV, vars Sling Orange-paket inkluderar ESPN-kanaler för bara $35 per månad; kolla in en GRATIS provversion av Sling TV eller spara $10 på din första månad, valet är ditt. Lägg till ditt Sports Extra-tillägg för 15 € extra/månad för att få Tennis och fler kanaler, så är du redo för bara 50 €/månad. Det är mycket mindre än konkurrenterna och mycket mindre än kabel! Alternativt är fuboTV en ännu mer omfattande end-to-end kabelersättningstjänst, som erbjuder ESPN och Tennis Channel, samt paket som börjar på $64.99 per månad för över 120 kanaler. Nya eller befintliga prenumeranter på amerikanska streamingtjänster kan komma åt vilken plattform de vill från utlandet; allt du behöver är hjälp av en bra VPN.

Se Australian Open live från Tennis Canada

Australian Open 2021 livestreaming: hur man tittar på tennis online i Kanada

I Kanada kan du se Australian Open på TSN på engelska eller på RDS på franska, men det är premiumkanaler som vanligtvis kommer med ett betal-tv-paket. Om du får dem som en del av din kabelaffär kommer du bara att kunna logga in med dina leverantörsuppgifter och få tillgång till en liveström av Aussie Open. Om du inte har kabel kan du prenumerera på strömmande TSN eller RDS endast från bara 4,99 USD per dag eller (mycket bättre värde) 19,99 USD per månad. Spelet börjar kl. 7 ET / 4 PT varje dag, men du måste gå upp tidigt för sena kvällspass, som börjar kl. 3:12 ET / 1:100 PT. Om du bestämmer dig för att registrera dig, eller redan har registrerat dig, kom ihåg att du kan ta med dig din favoritsportströmningstjänst vart du än går, prova bara vår #30 VPN totalt, rankad XNUMX % riskfri i XNUMX dagar och följ instruktionerna föregående. .

livestreaming av australian open uk

Hur man livestreamar Australian Open 2021 tennis i Storbritannien

Brittiska tennisfans kan se Australian Open-action via Eurosport, vilket innebär att du måste ha ett abonnemang för att logga in. Eurosport är tillgängligt med grundläggande Sky TV-paket eller via ett Eurosport Player-pass, som kostar €9.99 per månad eller €39.99 om du är villig att binda dig till ett helt år. Du måste vara uppe sent för att logga in till sessionerna dagtid, som börjar vid midnatt brittisk tid, även om de mycket enklare att använda nattsessionerna börjar kl. 8:XNUMX GMT. Inte i Storbritannien i fjorton dagar? Få inte panik, för att ladda ner och installera ett VPN enligt beskrivningen ovan gör att du kan ansluta precis som du skulle göra om du var hemma i Blighty.

se australian open live tennis new zealand

Så här ser du Australian Open 2021 online: live tennis i Nya Zeeland

Sky Sport erbjuder livesändning av Australian Open i Nya Zeeland, som är tillgänglig som en del av en mängd olika betal-TV-paket. Prenumeranter kan titta online med hjälp av landets Sky Go-tjänst, medan sladdklippare och alla andra kan prova streamingplattformen Sky Sport Now, där ett veckokort kostar bara 19.99 €. Spelet startar kl. 1 NZDT varje dag och kvällspass börjar kl. 9. Vem som helst i Nya Zeeland från utlandet eller vice versa kan använda VPN-rutten som beskrivs ovan för att komma åt sin föredragna täckning, precis som de skulle göra hemma.

Schema och datum för Australian Open 2021

Vem har vunnit flest Australian Open-titlar?

Novak Djokovic är för närvarande Melbourne Parks mest framgångsrika herrspelare, efter att ha vunnit Australian Open åtta gånger (2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020), dubbelt så många som hans schweiziska rival Roger Federer. Serena Williams leder fältet för damtitlar i Open-eran, efter att ha krönts till mästare sju gånger (2003, 2005, 2007, 2009, 2010, 2015, 2017).

Australian Open 2021 prispengar: hur mycket tjänar vinnaren?

Det finns en jackpott på 71,5 miljoner A$ att vinna i Melbourne i år. Den fullständiga uppdelningen har ännu inte avslöjats, men de manliga och kvinnliga vinnarna fick 4,120,000 2020 XNUMX AU€ XNUMX.

Vilket format har Australian Open tennisturneringen?

Som med alla öppna turneringar är herrmatcherna bäst av fem set, medan dam- och dubbelmatcher är bäst av tre.

Vilken stad är värd för Australian Open-tennisturneringen?

Australian Open spelas på Melbourne Park i Melbourne, som ligger i Melbournes sport- och nöjesdistrikt; evenemanget flyttades till denna sida 1988. < p class="vanilla-image-block" style="padding-top:18.34%;"> Jämför de bästa VPN-tjänsterna efter pris: