Plantronics introducerar tre nya högkvalitativa trådlösa sporthörlurar

Plantronics introducerar tre nya högkvalitativa trådlösa sporthörlurar

Företaget som ansvarar för designen av Neil Armstrongs hjälm vid tidpunkten för hans inträde på månen har tillkännagett en ny linje med hörlurar och hörlurar, designade för telefonsamtal och idrottare.

Fyra nya poster i BackBeat-sortimentet har avslöjats, varav tre är en del av den sportfokuserade Fit-serien, den fjärde är en högkvalitativ produkt som låter varumärkets berömda BackBeat Pro-serie komma in i sporten. verklig värld av trådlös teknik.

BackBeat Pro 5100

Plantronics BackBeat Pro 5100 med laddningsfodral

(Bildkredit: Plantronics)

Även om det verkar som att alla ljudföretag har haft tid att ge sig in på den verkliga premiummarknaden för trådlöst, har Plantronics varit särskilt frånvarande hittills.

Med lanseringen av BackBeat Pro 5100 lovar företaget att ta med sin expertis inom området röstsamtal till en marknad som lider av brist på kvalitetstelefonsamtal på grund av den lilla storleken på sina produkter.

Trots sin kompakta och lätta design använder Pro 5100 fyra brusreducerande mikrofoner och WindSmart-teknik för att eliminera bakgrundsljud och förbättra ljudkvaliteten under ett samtal.

De bär 6.5 timmars batteritid med ytterligare 13 timmar i ett relativt kompakt laddningsfodral, och varje knopp har en knapp som svarar på både kapacitiv beröring och dubbla kontrolleffekten. än de flesta konkurrenter

Plantronics första satsning på äkta trådlöst premiumspel kommer att sätta tillbaka 170 € (160 £, AU$299) och du kan välja vilken färg du föredrar, så länge den är svart.

BackBeat Fit 3150 och 3200

Plantronics BackBeat Fit 3200

(Bildkredit: Plantronics)

För de sportigaste musikälskare, BackBeat Fit-serien. Fit 3100 lanserades i slutet av 2018 och ett år senare uppdaterades den som BackBeat Fit 3150.

Viktiga förbättringar jämfört med förra årets modell inkluderar bättre anslutningsmöjligheter, IP57-beständighetsklassning för svett och svett och längre batteritid – Fit 3150 bör hålla i 8 timmar ensam, med ytterligare 16 timmar.

Denna nya iteration har samma öronspetsar & # 39; Alltid medveten & # 39; De skapar inte en tätning som liknar de flesta traditionella hörlurar, men tillåter integrering av externa ljud av säkerhetsskäl när du springer eller i andra miljöer som kräver din uppmärksamhet.

Men om du inte gillar den här banbrytande stilen, erbjuder BackBeat Fit 3200 den mer traditionella, slutna spetstypen, samt modifierade drivrutiner för att passa bättre. Sammantaget betyder detta att du får bättre basrespons och bättre allroundljudkvalitet, men på bekostnad av ljudet.

Oavsett om du föredrar att blockera världen med Fit 3200:s interna bashögtalare eller släppa in omgivningsljud med Fit 3150:s mer öppna designade öronsnäckor, är båda äkta trådlösa hörsnäckorna tillgängliga för €150 (€130, AU$249).

Back Beat Fit 6100

Plantronics BackBeat Fit 6100 med flexibelt pannband

(Bildkredit: Plantronics)

Ett annat bidrag i Fit-serien kommer denna gång i form av over-ear-hörlurar: 6100 BackBeat Fit.

För dem som inte gillar att träna, jogga eller träna med in-ear-hörlurar, men ändå vill pumpa ut sin musik, erbjuder Fit 6100 samma robusta design som de mindre modellerna i en helt annan formfaktor.

Fit 40 är utrustad med 5 mm förare, IPx24 svettbeständighet, 6100-timmars batteritid och ett extremt flexibelt pannband som snabbt kan dras åt för tuffare aktiviteter. Fit XNUMX ser ut att fylla ett tomrum på marknaden. öra.

Denna uppsättning flexibla träningsburkar ger dig 160 € (150 €, 299 €) och är tillgänglig i svart, grå eller kamouflagefärgkonfiguration. Alla fyra produkterna finns idag hos större återförsäljare.