Nintendo avslöjade sina Black Friday-erbjudanden, och det finns några överraskande utelämnanden

Nintendo avslöjade sina Black Friday-erbjudanden, och det finns några överraskande utelämnanden

Med Black Friday 2021 bara några veckor bort kanske du undrar vilka Nintendo Switch-erbjudanden som kommer att finnas tillgängliga den 26 november. Tja, tack vare Nintendo vet vi nu exakt vad vi kan förvänta oss... men alla kommer inte att vara nöjda. Dessa erbjudanden börjar kl 21 november och slutar 27 november, vilket betyder att vi inte kommer att vänta till Cyber ​​​​Monday 2021 om du vill spara på dessa Switch-titlar och konsolpaket. Först kommer Nintendo att erbjuda ett Nintendo Switch Black Friday Pack som inkluderar Mario Kart 8 Deluxe och ett tre månaders Nintendo Switch Online-medlemskap. för 299.99 € - det är en besparing på 70 €. (Inte i USA? Scrolla ner för att se erbjudanden i ditt område)

De bästa Nintendo Switch Black Friday-erbjudandena:

Det här är samma uppsättning konsoler som vi såg förra året och den sålde slut snabbt. Tyvärr kommer Nintendo Switch OLED-modellen inte att säljas, så förvänta dig att betala detaljpriset om du letar efter OLED Switch. Detta erbjudande börjar den November 21 och kommer förmodligen inte att hålla förrän den officiella starten av Black Friday. Nintendo varnade också för att det kanske inte kommer att kunna möta efterfrågan på Switch denna semestersäsong.

Bästa Black Friday-spelerbjudanden för Nintendo Switch:

När det kommer till Nintendo Switch-spel skär Nintendo ner vissa titlar med $20, men inte alla bästsäljande Switch-spel klarar sig. Du kan förvänta dig att se alla spelen nedan tillgängliga för 39.99 € från 21 november till 27 november: Det är synd att det inte finns några rabatter på Mario Kart 8 Deluxe, Super Smash Bros. Ultimate, Luigi's Mansion 3 eller Pokemon Sword and Shield, men det är trevligt att se Astral Chain på den här listan.

Bästa Black Friday Ring Fit Adventure-erbjudanden:

Nintendo sänker också priset på Ring Fit Adventure med 25 €, vilket innebär att du kan köpa hemträningsspelet för 54,99 USD så länge lagret räcker.

De bästa Black Friday Mario Kart Live: Home Circuit-erbjudandena:

Nintendos Mario Kart Live: Home Circuit-paket finns också till rea. Du kan få Luigi och Mario-seten för 59,99 €, vilket motsvarar en besparing på 40 €.

Fler Nintendo Switch-erbjudanden

Oavsett var du bor hittar du alla de lägsta priserna för Nintendo Switch på webben här, med erbjudanden tillgängliga i din region. De bästa Nintendo Switch-erbjudandena för tillfället

Fler erbjudanden för Black Friday