Ekosystemet Gaming Det är brett spektrum, eftersom det finns många underhållningsalternativ tillgängliga för fans. Men idag har ett dilemma uppstått som vi vill lösa idag som civiliserade människor: Nintendo Switch vs PS5, vilken konsol att köpa och varför?

Var uppmärksam på den här nya artikeln från lacomparacion.com att veta vilket som är det bästa alternativet för spelare och vilka är de viktigaste funktionerna mellan en Nintendo Switch och PS5. Men också, det skulle vara användbart om du visste när du valde var du kan köpa Nintendo Switch sötpotatis o var man kan köpa billig PlayStation 5.

Vad får jag från Nintendo Switch?

Vad får jag från Nintendo Switch?

För ingen är en hemlighet som Nintendo vill inte ha den mest kraftfulla konsolen på marknaden, fokuserar bara på att erbjuda användarna en bra upplevelse. Med den hårdvara som den presenterar i sina två senaste modeller - Switch och Switch Lite - har den fokuserat innovation på spelarnas livsstil.

Med Switch-versionen får du två spellägen, det är därför det föredras bland Nintendo-älskare. Det är en hybrid som du kan använda genom att ansluta till TV: n och även på ett bärbart sätt. Skärmupplösningen är riktigt bra. Det har 32 GB lagringsutrymme, men möjligheten att förlänga via ett SD-kort.

Switchens hårdvara var utformad för en hemkonsol; i stil med en mobil enhet. Det spelar ingen roll om du ska resa eller om du inte vill gå ur sängen, du kan använda Nintendo utan mycket ansträngning. En annan fördel är att tar inte mycket utrymme, så för resenärer är det ett plus.

Nu när det gäller onlinespel och anslutning som du kan få med Nintendo Switch är nyheterna inte så bra. Med en årlig betalning på $ 20 erbjuder Nintendo Switch Online bara äldre SNES, NES och några Mario Kart-spel som onlinespel.. Dessutom har du bara YouTube-streamingtjänsten.

Vad erbjuder en PS5 mig?

Vad erbjuder en PS5 mig?

Om vi ​​pratar om kraft måste vi nämna alla fördelarna som Play Station 5 erbjuder, med början a stort antal filmspel och multiplayer-spel online. Jämfört med Nintendo, PS5 lämnar Switch som en något daterad produkt, eftersom det överträffar det i nästan allt med många punkter.

mycket Grafik är oöverträffad, spelar upp video i 4K-upplösning med 60FPS bildhastighet, spel laddas på minimal tid, ser mycket skarpare ut och har fler verktyg som underlättar utvecklingen av spelet för användarna. 99% av PS4-spelen är kompatibla med den här nya modellen, vilket är en stor fördel.

För att få bra fördelar online, du måste investera $ 69,99 per år i Play Station Plus. Du får inte bara tillgång till fantastiska gratisspel varje månad, exklusiva erbjudanden, att spela online med andra spelare; Du kommer också att ha tillgång till olika streamingtjänster som Netflix, Disney +, Apple TV +, bland andra. Om du anser att beloppet är mycket högt har du definitivt inte förstått potentialen i Play Station Plus.

Nintendo Switch vs PS5: Vilken väljer jag och varför?

Kort sagt, PS5 har mer potential än Nintendo Switch. Det överträffar det inte bara i hårdvara utan i alla tjänster som erbjuds av onlinebutiken, kompatibiliteten med andra modeller och upplösningen eller utgången från spelen. Det måste dock sägas att Nintendo har inte tagit upp idén att ge upp exklusiviteten i sina spel eller att enkelt manipulera konsolen.

Att välja en av de två konsolerna är relativt enkelt. Det finns ännu mer fanatiska människor av denna typ av teknik som löser problemet genom att skaffa båda lagen och på ett enkelt sätt lösa dilemmaet om Nintendo Swirch vs PS5.

Men om detta inte är ditt fall, anpassa bara svaret till din livsstil. Om du gillar att vara väldigt bekväm eller bära konsolen vart du vill åka är Nintendo ett utmärkt alternativ; Men om du tvärtom letar efter kvalitet och kraft utan att behöva lämna hemmet, det vill säga stationära spel, gå till PS5.

En annan punkt att tänka på är kostnaden. Detta hjälper dig att välja endera. Naturligtvis är PS5 nyare, så priset är högre jämfört med Nintendo Switch. Allt handlar om att utvärdera de ovannämnda aspekterna, granska din livsstil och din ficka för att välja mellan en Nintendo Switch vs PS5.

Dela detta